Nieuwe Canvas Select Plus geheugenkaarten van Kingston

Daniel Dupré
0

Kingston Technology, de fabrikant die met name bekend staat om zijn (werk)geheugenproducten, heeft een nieuwe lijn Canvas Select Plus micro-SD- en SD-kaarten geïntroduceerd. De Canvas Select Plus-producten moeten op termijn de originele Canvas Select-kaarten vervangen. De nieuwe versies zijn volgens Kingston ‘sneller en krachtiger’.

Kingston Canvas Select Plus

(Bron: Kingston)

De Canvas Select Plus-kaarten moeten meer gebruiksgemak bieden door hogere snelheden, verbeterde betrouwbaarheid en grotere capaciteiten tot maximaal 512 GB. De kaarten zijn Class 10 UHS-I-modellen en halen, afhankelijk van het model, snelheden tot 100 MB/s. Daarmee zijn deze kaarten volgens de fabrikant goed geschikt voor zwaardere workloads, zoals bij het laden van apps of het opnemen en bewerken van lange HD-video’s.

Kingston zegt de nieuwe micro-SD-kaarten te hebben geoptimaliseerd voor gebruik met Android-apparaten. De fabrikant zegt de kaarten te hebben ontworpen in de A1 app-prestatieklasse, waarmee apps sneller gestart en geladen worden.

Kingston geeft zijn Canvas Select Plus flashkaarten levenslange garantie en gratis technische ondersteuning. Modellen, prijzen of beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

 

Meer nieuws lees je in c't jan-feb/2020

Meer over

Opslagmedia

Deel dit artikel

Lees ook

Latere bezorging tijdens feestdagendrukte

Uitgave 1-2/2020 van c't zal mogelijk iets later bij abonnees en in de winkels verschijnen.

Winactie: Foscam G4P en Somfy Outdoor Camera

Camera-o-rama: maak kans op een van de volgende twee camera's voor buiten de deur: de Foscam G4P , of de Somfy Outdoor Camera.

0 Praat mee

avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er