Nieuwe Canvas Select Plus geheugenkaarten van Kingston

Daniel Dupré
0

Kingston Technology, de fabrikant die met name bekend staat om zijn (werk)geheugenproducten, heeft een nieuwe lijn Canvas Select Plus micro-SD- en SD-kaarten geïntroduceerd. De Canvas Select Plus-producten moeten op termijn de originele Canvas Select-kaarten vervangen. De nieuwe versies zijn volgens Kingston ‘sneller en krachtiger’.

Kingston Canvas Select Plus

(Bron: Kingston)

De Canvas Select Plus-kaarten moeten meer gebruiksgemak bieden door hogere snelheden, verbeterde betrouwbaarheid en grotere capaciteiten tot maximaal 512 GB. De kaarten zijn Class 10 UHS-I-modellen en halen, afhankelijk van het model, snelheden tot 100 MB/s. Daarmee zijn deze kaarten volgens de fabrikant goed geschikt voor zwaardere workloads, zoals bij het laden van apps of het opnemen en bewerken van lange HD-video’s.

Kingston zegt de nieuwe micro-SD-kaarten te hebben geoptimaliseerd voor gebruik met Android-apparaten. De fabrikant zegt de kaarten te hebben ontworpen in de A1 app-prestatieklasse, waarmee apps sneller gestart en geladen worden.

Kingston geeft zijn Canvas Select Plus flashkaarten levenslange garantie en gratis technische ondersteuning. Modellen, prijzen of beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

 

Meer nieuws lees je in c't 05/2024

Meer over

Opslagmedia

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er