Nederlands bedrijf lanceert Vidley, de video wenskaart

Daniel Dupré
0
Vidley

(Bron: Vidley)

 

Eind vorige eeuw kon je geen wens- of kerstkaart openen of de tinnen, elektronische klanken van een kerstlied of Happy Birthday barstten los. Ondanks een lichte irritatiefactor, was het toch fascinerend dat er met minimale en verborgen elektronica zoiets überhaupt mogelijk was, laat staan betaalbaar.

We zijn inmiddels een aantal jaartjes verder en nu is er de video-variant beschikbaar: de Vidley VideoWenskaart. Deze vinding van Nicolette van Dam en Bas Smit is een luxe papieren wenskaart met aan de binnenzijde een groot ingebouwd scherm waarop je een videoboodschap ziet zodra je de kaart opendoet. Je kunt er iemand mee feliciteren, een vakantiegroet sturen of de liefde verklaren.

Bekijk hier de Vidley promovideo:

Het gebruik is eenvoudig. Je maakt om te beginnen een videoboodschap met je smartphone. Vervolgens ga je naar de Vidley-website waar je de VideoWenskaart kunt bestellen. Er zijn twee ontwerpen voor elke gelegenheid. Tijdens het bestellen kun je direct je eigen video uploaden en de kaart direct bezorgen bij de persoon waar je de boodschap hebt gericht. Of je kunt er ook voor kiezen om de videoboodschap later te maken en de kaart eerst bij je thuis te laten bezorgen. Dan kopieer je de video via een meegeleverd kabeltje naar de kaart en kun je hem persoonlijk overhandigen.

De video kun je via de Vidley website uploaden en de kaart direct naar de ontvanger sturen. Of je ontvangt de kaart eerst thuis en zet de video er zelf op. (Bron: Vidley)

De kaart momenteel verkrijgbaar in twee ontwerpen en kost € 24,95. De kaart heeft een scherm van 4,3 inch (93 × 52 mm). Voor € 5,95 extra kun je ook een kaart met een groter scherm van 5 inch krijgen (108 × 60 mm) of voor € 10,95 erbij zelfs met een extra groot 7 inch scherm (152 x 85 mm).

 


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie en tips!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

 

Meer leuke gadgets vindt je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Feyenoord – NEC live kijken? Zo kijk je gratis de KNVB bekerfinale 2024

Morgen om 18:00 staat de finale van de KNVB Beker gepland, waarbij Feyenoord en NEC Nijmegen tegen elkaar zullen spelen in De Kuip in Rotterdam. Wil j...

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er