MSI onthult Next Level Content Creation desktop-pc’s en monitoren

Alieke van Sommeren
0

MSI onthult nieuwe Content Creation desktop-pc’s: de Creator P100X en Creator P100A met nieuwe monitoren en de Creator PS321QR & Creator PS321RV.

De Creator P100 series is specifiek gemaakt en getest voor creatieve workflows. Ze zijn uitgerust met de nieuwste 10e generatie Intel Core i9-processor en de meest krachtige NVIDIA GeForce RTX graphics , die overweg kan met 8K video, real-time ray tracing, en AI-assisted features. Het zorgt dat creaties tot leven komen met supersnelle ray tracing, maar voorziet ook in fysiek accurate schaduwen, reflecties en belichting voor ieder detail van jouw creaties. De P100 series gebruiken een koeling die bestaat uit een aparte airflow voor de processor, grafische kaart en stroomvoorziening, zodat de compacte pc koel blijft, zelfs onder zware belasting.

MSI P100 en PS321 series

De Creator P100X heeft Thunderbolt 3 voor supersnelle data overdracht die 40 Gbit/s haalt en ook snel devices kan opladen. De netwerkaansluiting is 2.5 Gbit/s, en de draadloze verbinding is Wi-Fi 6.

De MSI Creator P100 series samen met de gloednieuwe Content Creation Monitor biedt Creator Center & Creator OSD. Creator Center en Creator OSD kunnen desktop- en monitorfeatures synchroniseren voor gebruikers.  De Creator PS321 Series is ‘s werelds eerste monitor met snelle IPS technologie die QHD met 165Hz of 4K met 60 Hz ondersteunt. Hij geeft je de mogelijkheid om te werken met geweldige details en textures bij het editen van grafische designs en beelden.

Meer over

Hardware

Deel dit artikel

Lees ook

Apple M1 versus AMD en Intel – c’t magazine 8-9/2022 staat voor je klaar

C't magazine 8-9/2021 staat voor je klaar, met o.a. Apple M1 versus AMD en Intel, en Raspberry Pi-projecten. Bestel deze editie nu met gratis verzendi...

Nieuwe ARM-servers met Ampere-chips

Hetzner Online heeft zojuist twee nieuwe dedicated servers gelanceerd met een Ampere ARM-gebaseerde Cloud Native Processor.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er