MSI Leap to Singularity event

Redactie
0

MSI Leap to Singularity event

Tijdens het MSI Leap to Singularity event in Breda nam MSI de tijd om ons hun nieuwste laptops te presenteren en uit te leggen wat de nieuwe productlijnen inhouden en wat ze kunnen bieden.

We kregen een demonstratie van de verschillende modellen, waaronder niet alleen de nieuwste gaminglaptops maar ook een aantal nieuwe zakelijke laptops.  Daarbij legde MSI uit hoe ze de nieuwste technologieën in hun laptops geïntegreerd hebben, zoals de nieuwste 13e generatie Intel-processors, Nvidia RTX 4000-serie grafische kaarten, fraaie nieuwe beeldschermen en geavanceerde koelsystemen.

Naast de presentatie van de laptops kregen we de kans om de nieuwe laptops zelf te bekijken en uit te proberen.


Blijf gratis op de hoogte over de nieuwe MSI laptops, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

De nieuwe MSI laptop productlijnen

Tijdens het evenement heeft MSI ons hun nieuwste laptops laten zien uit de verschillende productlijnen. Die zijn voorzien van de nieuwste Intel-cpu’s en Nvidia-gpu’s.

  • MSI Stealth-laptops: ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar een krachtige maar tegelijkertijd stijlvolle laptop. Deze laptops worden bovendien vooral gekenmerkt door de dunne en lichte behuizing.
  • MSI Titan-laptops: bedoeld voor gebruikers die de ultieme prestaties en functionaliteit vereisen. Deze laptops bieden een scherp beeld en een hoogwaardig geluidssysteem.
  • MSI Raider-laptops: ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar een laptop met een krachtige gpu. Het scherm van deze laptops heeft een hoge verversingssnelheid voor een vloeiende game-ervaring.
  • MSI Cyborg-laptops: gericht op gebruikers die op zoek zijn naar een laptop met geavanceerde functies voor creatieve toepassingen.

Nieuwe MSI laptops

Conclusie

Het was al met al een interessant event, waar we de nieuwste MSI-laptops konden bekijken en testen. Zo gauw de nieuwe modellen beschikbaar zijn, zullen we ze zeker nader onder de loep nemen.

 

Meer over

eventlaptop

Deel dit artikel

Lees ook

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

Google Play Games voor Windows komt eindelijk naar Europa

Na een periode van langdurig testen is het dan eindelijk zo ver: Google Play Games voor Windows wordt eindelijk beschikbaar in Europa. Met dit program...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er