MSI Experience Day op 14 december – bestel nu je tickets

Alieke van Sommeren
0

Dit jaar wordt de MSI Experience Day gehouden in Pathé Nijmegen. Het belooft weer een bijzonder leuke dag te worden voor gamers en creators: je kunt krachtige hardware testen, je skills tonen en prijzen winnen!

Je kunt niet alleen de nieuwste en populairste games van het moment spelen, maar laat ook eens je design- en creator-skills testen in onze workshops die worden gegeven door grote namen in de designer- en muziekwereld. En je maakt nog kans op het winnen van mooie prijzen ook!

Haal snel je ticket voor de Experience-day in huis om op zaterdag 14 december van 10:30 – 16:30 onder de pannen te zijn. Consumpties (1 broodje & 2 drankjes) zijn inbegrepen, maar je mag ook je eigen eten meenemen.  Er is een relax-area en naast het testen van hardware zijn er activiteiten zoals bordspellen en arcade-kasten geregeld. Het evenement is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bij aanwezigheid op het event geef je toestemming om gefilmd te worden voor video’s zoals de aftermovie hieronder. Verder ben je bij aanwezigheid zelf verantwoordelijk voor het niet spelen van PEGI 18 games als je jonger bent dan 18 jaar.

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de sessie van vorig jaar:

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er