Mobiel muziek luisteren met de Bose Portable Home Speaker

Daniel Dupré
0
Bose Portable Home Speaker

(Bron: Bose)

Bose heeft een nieuwe draadloze speaker in zijn assortiment, de Portable Home Speaker. De draagbare wifi- of Bluetooth-speaker ondersteunt bovendien spraakbediening via Google Assistant of Amazon Alexa.

Voor de spraakbediening heeft de speaker wel een wifi-verbinding nodig. De speaker kan dan ook muziek streamen van diensten zoals Spotify, Amazon Music en Deezer. Als er geen wifi-verbinding beschikbaar is, kun je het apparaat via Bluetooth met de Bose-app bedienen en er muziek naartoe streamen. De Bose is ook geshcikt voor AirPlay 2.

De speaker ondersteunt multiroom-functionaliteit, zodat je dezelfde muziek in meerdere ruimtes kunt beluisteren. Daarvoor heb je dan wel andere Bose-speakers nodig die ook over deze technologie beschikken.

De Portable Home Speaker is waterbestendig en gaat volgens Bose 12 uur mee op een volle acculading. Het apparaat meet 9,15 × 11,9 × 10,4 cm (h × b × d) en weegt 1,06 kg. De speaker wordt geleverd met een usb-c-netsnoer en een wandoplader. Er is ook een optioneel laadstation verkrijgbaar waar je de speaker in kunt zetten en opladen. De speaker ondersteunt 802.11ac-wifi en is verkrijgbaar in zwart of zilver.

De Bose Portable Home Speaker is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van 369,95 euro. De optionele laadstation is verkrijgbaar voor 29,95 euro.

 

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er