Megekko Black Friday 2023: dit zijn de deals waar jij van kunt profiteren

Elwin Hodžić
0

De feestdagen naderen, wat het seizoen voor koopjesjagers opent. Bij Megekko hoef je echter niet te wachten, omdat Black Friday 2023 bij hen al is begonnen. Zo kun je nu al profiteren van talloze deals.

Bekijk de Megekko Black Friday 2023 deals

Megekko Black Friday 2023: dit zijn de deals waar jij van kunt profiteren

Megekko Black Friday 2023 prijsgarantie

Waarschijnlijk vraag je je af waarom er nu al deals zijn, terwijl Black Friday pas over 2 weken daadwerkelijk begint. Nou, om te beginnen hoef je je tijdens deze actie in ieder geval minder zorgen te maken over de voorraden van producten. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat een groot aantal geselecteerde items toch goedkoper zal worden tijdens Black Friday. Megekko heeft namelijk speciaal hiervoor een zogenaamde Black Friday Prijsgarantie geïntroduceerd.

Hoe werkt de Megekko Black Friday 2023 prijsgarantie

Het proces van de Black Friday 2023 prijsgarantie bij Megekko is vrij eenvoudig. Als je een product bij Megekko koopt en hetzelfde product is later in november opeens toch goedkoper te vinden bij Megekko, neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen niet alleen het prijsverschil terugbetalen, maar je krijgt ook een bonus van 10 euro in de vorm van een tegoedbon.

Bekijk de deals


Op de hoogte blijven van meer Black Friday Deals?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Het voordeel van deze Megekko actie

Iets wat zeker positief is aan deze actie, is dat je niet meer hoeft te wachten tot de drukte van Black Friday. Het wachten kan namelijk leiden tot teleurstelling met uitverkochte producten en lange wachttijden. Megekko moedigt consumenten aan om vroeg te beginnen met winkelen, niet alleen om te profiteren van de prijsgarantie, maar ook om zeker te zijn van beschikbaarheid. Met de mogelijkheid om de bestelling al de volgende dag in huis te hebben, is het risico minimaal en het gemak aanzienlijk.

Bekijk de Megekko Black Friday 2023 deals

Om welke producten gaat het?

De huidige kortingsaanbiedingen bevatten een verscheidenheid aan producten, variërend van laptops en kant-en-klare game-pc’s tot ssd’s en zelfs gamingstoelen.  Zo kun je bijvoorbeeld nu de Lenovo LOQ 17IRB8 game-pc bestellen voor slechts 1049 euro, inclusief gratis verzending. Dan heb je hem snel in huis en met de prijsgarantie van Megekko levert het een stuk minder stress op.

Bestel de Lenovo LOQ 17IRB8 game-pc


Op de hoogte blijven van meer Black Friday Deals?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

Deals

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Met deze Odido aanbieding ontvang je tot tien maanden lang dikke korting

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er