Meer functies voor Google Maps

Redactie
0

Google heeft gereageerd op de kritiek (of zoals ze zelf zeggen ‘feedback’) die het bedrijf kreeg vanwege de sinds juli herziene kaartendienst. Vanaf nu is het weer mogelijk om tussenliggende bestemmingen op geplande routes vast te leggen.

Voor stadsbezichtigingen kun je de volgorde van de bezienswaardigheden bepalen via drag&drop. In de ‘Carousel’ (de fotogalerij) zijn ze vooraf te bekijken in Street View.

Gebruikers in de VS kunnen daarnaast bij het uitzoeken van een locatie als een luchthaven of restaurant nog reserveringen of andere informatie aanschouwen. Als je een evenement kiest, kan Google Maps aanstaande concerten weergeven en daarnaast sportwedstrijden of andere gebeurtenissen.

Vanaf juli kunnen gebruikers van Google Maps switchen tussen de ‘klassieke’ en de nieuwe weergave. De nieuwe kaart van de desktop-versie vult het hele scherm. De oudere zijbalk is komen te vervallen, in plaats daarvan staat linksboven een invoer- en informatievenster. In een veld linksonder kun je naar de satellietweergave. Via de balk onderin het venster heb je toegang tot alle beschikbare foto’s uit Google Maps. Bij WebGL-browsers kun je dan switchen naar een weergave à la Google Earth.

Deel dit artikel

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding wil de provider nieuwe klanten werven

Enige tijd geleden schreven we al over de KPN inflatiecorrectie 2023 en Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen. T...

Google Gemini release: nieuwe geduchte concurrent van ChatGPT?

Google heeft zijn nieuwste AI-model geïntroduceerd, dat volgens de techgigant het grootste en krachtigste model van kunstmatige intelligentie tot nu t...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er