Meer functies voor Google Maps

Redactie
0

Google heeft gereageerd op de kritiek (of zoals ze zelf zeggen ‘feedback’) die het bedrijf kreeg vanwege de sinds juli herziene kaartendienst. Vanaf nu is het weer mogelijk om tussenliggende bestemmingen op geplande routes vast te leggen.

Voor stadsbezichtigingen kun je de volgorde van de bezienswaardigheden bepalen via drag&drop. In de ‘Carousel’ (de fotogalerij) zijn ze vooraf te bekijken in Street View.

Gebruikers in de VS kunnen daarnaast bij het uitzoeken van een locatie als een luchthaven of restaurant nog reserveringen of andere informatie aanschouwen. Als je een evenement kiest, kan Google Maps aanstaande concerten weergeven en daarnaast sportwedstrijden of andere gebeurtenissen.

Vanaf juli kunnen gebruikers van Google Maps switchen tussen de ‘klassieke’ en de nieuwe weergave. De nieuwe kaart van de desktop-versie vult het hele scherm. De oudere zijbalk is komen te vervallen, in plaats daarvan staat linksboven een invoer- en informatievenster. In een veld linksonder kun je naar de satellietweergave. Via de balk onderin het venster heb je toegang tot alle beschikbare foto’s uit Google Maps. Bij WebGL-browsers kun je dan switchen naar een weergave à la Google Earth.

Deel dit artikel

Lees ook

Gadget-pret: epische watergun, gordijnen smart maken en zelf plaatjes maken

We hebben enkele leuke gadgets voor je verzameld. Deze keer een epische watergun, het smart maken van je gordijnen en letterlijk plaatjes maken.

Asrock barebones voor AMD Renoir-apu’s en Intel Comet Lake

Asrock heeft twee nieuwe barebones aangekondigd. De DeskMini X300 is geschikt voor AMD's Renoir-apu's en de DeskMini H470 is bedoeld voor Intel Comet ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er