Limited-Edition MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport laptop onthuld

Elwin Hodžić
0

MSI heeft zijn nieuwste limited-edition laptop, de MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, aangekondigd. Deze nieuwe laptop van MSI die op Windows 11 Home draait combineert een luxe design met krachtige prestaties en is nu beschikbaar voor pre-orders, met een startprijs van 3.200 euro.

Limited-Edition MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport laptop onthuld

Design

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van MSI heeft een opvallend selenietgrijs ontwerp met het exclusieve AMG-ruitpatroon en een chassis vervaardigd uit een magnesium-aluminiumlegering. Dit co-branded ontwerp weerspiegelt de samenwerking tussen Mercedes-AMG en MSI.

Prestaties

Op het gebied van prestaties beschikt de limited edition over de geavanceerde 13e generatie Intel Core i9-processor in combinatie met NVIDIA GeForce RTX 40-serie laptop-gpu’s. Deze nieuwe laptop van MSI is bovendien uitgerust met een 16:10 4K OLED-paneel voor een meeslepende gaming-ervaring met een hoog contrast en levendige kleuren.

Compleet pakket voor de luxe ervaring

De aankoop van deze laptop wordt vergezeld door een pakket met onder andere een ontworpen kleurendoos, een muis, een muismat, een USB-stick, een etui, een verzameling ansichtkaarten en een kabelbinder, om de ervaring nog meer te verrijken.

Exclusieve promotie: Overwatch 2 Invasion Ultimate Bundle

Om er nog een schepje bovenop te doen biedt MSI ook nog een extra speciale promotie aan. Bij aankoop van een MSI laptop met een videokaart uit de NVIDIA RTX 40 Serie , waaronder de Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, ontvangen klanten de exclusieve Overwatch 2 Invasion Ultimate Bundle ter waarde van circa 50 euro.

Deze promotie loopt van 11 augustus 2023 tot 9 september 2023, met een inwisselingsdatum tot 9 oktober 2023.

De MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport is nu beschikbaar voor pre-orders. Ontdek de nieuwe gamingervaring met de MSI GeForce RTX 40 Serie Laptops en claim vandaag nog uw exclusieve Overwatch 2-bundel.


Op de hoogte blijven omtrent de nieuwste laptops?

Schrijf je in voor onze gratis wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er