Lezen tijdens de lockdown – bestel c’t magazine online

Redactie
0

Om de lockdown door te komen is het fijn als je iets te lezen hebt, zoals de nieuwste uitgave van c’t magazine.  Die kun je heel makkelijk online bestellen.

Bestel hier >>

Dit krijg je onder andere in de nieuwste uitgave:

Beveilig  jezelf tegen hackers

Lees in de nieuwste uitgave hoe je je smartphone, computer, router en online accounts beveiligt zonder dat dit heel veel tijd kost. Een paar stappen zijn vaak al genoeg om jezelf te beschermen. Zo begin je 2021 veilig, in elk geval op digitaal gebied.

lezen tijdens de lockdown cover c't magazine 1-2 2020

Bewaar digitale foto’s en andere bestanden veilig voor de toekomst

Je hebt vast steeds meer digitale foto’s en andere waardevolle bestanden, maar hoe bewaar je jouw digitale schatten zo dat jij of je nakomelingen er over 20 of 30 jaar nog iets mee kunnen? Ontdek voor- en nadelen van verschillende oplossingen.

Krijg koopadviezen en tips voor soundbars

Je nieuwe flatscreen tv is misschien wel lekker dun, maar het geluid dat er uitkomt is meestal ook erg dunnetjes. We testen verschillende soundbars waarmee je beter geluid krijgt en geven je tips voor het aansluiten.

Ontdek de nieuwe Playstation 5 en Xbox Series X en S

De nieuwe generatie consoles is gearriveerd: Sony’s PlayStation 5 en Microsofts Series X en S. Lees wat ze in hun mars hebben en of je er goed aan doet er nu al een aan te schaffen.

Bestel het nummer direct of bekijk de preview.

lezen tijdens lockdown c't magazine

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je gratis de nieuwste informatie en tips in je mailbox:


 

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

AMD zet zeilen bij in processors race met Intel

AMD zet alle zeilen bij nu Intel met "Alder Lake" zijn achterstand in de race van de ontwikkeling van processors lijkt goed te maken en maakt winstcij...

Black Friday Weggeefweek 2021

Black Friday en Cyber Monday: van dinsdag 23 november tot en met maandag 29 november maak je elke dag kans op een van de onderstaande prijzen.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er