Launchtrailer voor Mortal Kombat 11

Daniel Dupré
0

NetherRealm Studios heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Mortal Kombat 11, de nieuwste iteratie van de langlopende gameserie waarvan in 1992 de eerste game verscheen.

Het verhaal van de nieuwe game beschrijft NetherRealm als : “Kronika, the Keeper of Time, [zet] een nieuw tijdperk in als ze probeert de tijd terug te draaien naar het begin om de geschiedenis te herschrijven. Om het evenwicht in de realms te herstellen, moeten spelers de rol aannemen van talloze vechters uit verschillende tijdperken, wat leidt tot de ultieme generatieclash wanneer de huidige personages geconfronteerd worden met hun alternatieve versies”.

Bekijk hier de launchtrailer voor Mortal Kombat 11:

 

Ook organiseert NetherRealm op maandag 22 april om 21:00 uur een Kombat Kast livestream voor de nieuwe game op Twitch, YouTube, Twitter, Facebook en Mixer.

Mortal Kombat 11 is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Gamers die nu een pre-order plaatsen, krijgen het in-game, speelbare personage Shao Kahn.

 

Meer informatie over nieuwe games vind je ook in c't 05/2024

Meer over

Gaming

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er