Laatste mogelijkheid gratis upgrade naar Windows 10

Noud van Kruysbergen
0

Het was tot nu toe nog steeds mogelijk om gratis te upgraden vanaf Windows 7 of 8.1 naar Windows 10 met behulp van de pagina voor zogeheten ‘ondersteunende technologieën‘. Daar staat bij de vraag ‘Wanneer eindigt de upgradeaanbieding?’ het antwoord ‘We hebben geen einddatum aangekondigd voor klanten die ondersteunende technologieën gebruiken. We zullen tijdig publiekelijk aankondigen wanneer de aanbieding eindigt’.

Op de Engelstalige pagina staat bij de vraag ‘When does the upgrade offer extension end?’ als antwoord inmiddels echter ‘The accessibility upgrade offer expires on December 31, 2017.’ Het lijkt er dus op dat er nu echt een eind gaat komen aan het gratis upgraden naar Windows 10. Heb je nog computers of notebooks met Windows 7 of 8.1, upgrade dan voor het eind van het jaar!

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

Met deze Odido aanbieding kun je behoorlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er
Anton
Lezer
Anton

Beste Noud van Kruysbergen; het was verrassend te lezen dat de upgrade naar Windows-10 toch nog mogelijk was tot eind dit jaar. Ik heb Windows-7-pro x64 dit jaar gekocht en geinstalleerd. Ik ben aan de upgrade begonnen en er verscheen een foutcode (errorcode 0x8007007e), het bleek te gaan om een ontbrekende dll (api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-1.dll). Op het web vond ik er vier, waarvan ik de 64-bit versie koos. Het plaatsen van deze dll in system32 werkte niet. Kun jij mij zeggen hoe ik zo’n dll zelf kan installeren? Want ik begrijp dat dat de bedoeling is. Via de prompt of uitvoeren. Ik… Lees verder »

H. van Gent
Lezer
H. van Gent

Zie hier :
https://www.addictivetips.com/windows-tips/fix-the-api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-1-dll-is-missing-error-windows-10-upgrade/

Je kunt tijdens de download fase van de Windowsupgrade de ‘wimgapi.dll’ in de C:Windows10Upgrade map al renamen en daarna de ‘wimgapi.dll’ kopiëren uit de C:WindowsSystem32.
Na de downloadfase loopt de upgrade door.
Ik heb zojuist de upgrade volbracht op die manier.