Kingston 30 jaar: win leuke prijzen! – inzending gesloten

Redactie
0

Het zal je niet ontgaan zijn dat we hier bij c’t momenteel ons 20-jarig bestaan vieren. Kingston is echter al een mijlpaal verder en heeft ons hiervoor nog een aantal leuke prijzen in het vooruitzicht gesteld! Dubbel feest dus en meer kans om iets te winnen!

In 1997 lag de eerste c’t in de winkel en dat laten we tot het eind van het jaar niet zomaar aan ons voorbij gaan. Maar zoals je ook in de huidige c’t kunt lezen, begon Kingston in 1987 al met haar activiteiten, concreet met DRAM-geheugen – waarvan de capaciteit toen nog maximaal enkele megabytes bedroeg. De overgang van DDR2 naar DDR3 nam nog de nodige jaren in beslag, maar naar DDR4 ging relatief snel. Bij elke generatie verdubbelde de kloksnelheid en ging het energieverbruik omlaag.

Na de millenniumwisseling deed het bedrijf haar intrede in de flashgeheugenmarkt en weer een aantal jaar later volgden de ssd’s. Zo’n tien jaar geleden kwam de focus meer op dunnere en kleinere apparaten te liggen zoals netbooks, tablets en ultrabooks. Daarnaast is er een aparte divisie voor embedded toepassingen die single-chip-oplossingen  (eMMC, MCP en DRAM) nodig hebben, zoals wearables, smartphones en slimme (IoT-)apparatuur.

Ter ere van het 30-jarig bestaan heeft Kingston 30 mooie producten toegezegd. Voor elk jaar een dus:

  • 5 x DataTraveler secure usb-stick (DT2000/16GB) t.w.v. 180 euro
  • 5 x DataTraveler SE9 usb-stick (DTSE9H/16GB) t.w.v. 25 euro
  • 20 x SD-kaart (SDA3/32GB) t.w.v. 45,50 euro

Doe mee en win!

Om in aanmerking te komen voor een van deze prijzen, vragen we je het volgende te doen: geef bij elk product aan waar je hem voor zou willen gebruiken. Hoe origineler je dat doet, des te groter je kans op een van deze mooie prijzen!

Mail je ideeën uiterlijk dinsdag 24 oktober 12:00 uur naar [email protected] met als onderwerpregel: Prijsvraag Kingston.

Iedereen veel succes!

 

Deel dit artikel

Lees ook

De Philips Hue Matter-ondersteuning is dan eindelijk uitgerold

Enige tijd geleden schreven we nog over waarom de smarthome-standaard Matter niet van de grond komt, maar nu begint het balletje eindelijk te rollen. ...

Met deze Odido aanbieding kun je flink besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar een goede deal voor je internet en tv abonnement omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op internet en tv of omdat je gaat verhuizen?...

0 Praat mee