Jabra Speak2-serie gelanceerd: luidsprekers voor hybride vergaderingen

Elwin Hodžić
0

Jabra heeft vandaag de nieuwe Speak2-serie gelanceerd. Dit is de nieuwste serie van professionele luidsprekers, waaronder de Jabra Speak2 75, Jabra Speak2 55 en Jabra Speak2 40. Deze serie is speciaal ontworpen voor hybride gesprekken, zoals conferentievergaderingen, persoonlijke gesprekken, presentaties en het streamen van media.

Jabra Speak2-serie gelanceerd: luidsprekers voor hybride vergaderingen

Voice Level Normalisatie en vier beamforming microfoons

De draagbare speakers van Jabra’s Speak2-serie hebben naast full duplex audio ook Voice Level Normalisatie om stemverheffing overbodig te maken. Alle modellen zijn voorzien van vier beamforming microfoons die achtergrondruis onderdrukken voor een betere stemdetectie.

Jabra Speak2 75 onderscheidt zich met Microphone Quality Indicator

De Speak2 75 heeft een Microphone Quality Indicator die met behulp van een 360-graden lichtring laat zien hoe goed een stem wordt opgepikt door de microfoons. Hij bevat een full range luidspreker van 65 mm groot en kan tot 32 uur lang worden gebruikt via de accu.

Plug-and-play connectiviteit en compatibiliteit met virtuele vergaderplatforms

Gebruikers van de Speak2-serie kunnen probleemloos plug-and-play verbinden en hebben de keuze om draadloos te verbinden met de Speak2 55 of Speak2 75, of een USB-kabel te gebruiken voor een directe verbinding met de Speak2 40. Elk Speak2-product werkt met toonaangevende virtuele vergaderplatforms en heeft IP64-bescherming tegen stof en water voor een langere levensduur.

Een optimale ervaring voor hybride werkers

Aurangzeb Khan, Senior Vice President Collaboration Solutions bij Jabra, benadrukt dat goede geluidskwaliteit essentieel is voor hybride vergaderingen. De Speak2-serie is speciaal ontworpen voor hybride werkers die willen luisteren en gehoord willen worden, waar ze ook zijn. Met de Speak2-serie van Jabra zijn gebruikers verzekerd van professionele, productieve en betrouwbare vergaderingen, ongeacht de locatie.

Prijzen en beschikbaarheid

De Speak2-serie is vanaf eind maart beschikbaar. De adviesprijs van de Speak2 75 is €339, gevolgd door €169 voor de Speak2 55 en €149 voor de Speak2 40.


Meer van zulke hardware nieuwtjes ontvangen? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

 

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Met deze Odido aanbieding ontvang je tot tien maanden lang dikke korting

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er