IcyBox EZConvert MB703M2P-B: van M.2 naar 2,5″ (SATA)

Alieke van Sommeren
0

De EZConvert MB703M2P-B van IcyBox tovert een M.2-ssd (SATA) om in een 2,5″-exemplaar, bijvoorbeeld voor in een hot-swap bay. Voor het inbouwen van de ssd heb je geen gereedschap nodig.

Met de adapter bouw je een M.2-ssd om in een 2.5″-formaat van 9.5mm hoogte. De adapter accepteert alle M.2-kaartlengtes van 30 mm tot 80 mm (2230 / 2242 / 2260 / 2280). Voor de installatie van de M.2-ssd heb je geen gereedschap nodig, zelfs schroeven ontbreken.

De MB703M2P-B heeft een ruime hoeveelheid ventilatiegaten om de ssd goed gekoeld te houden in samenwerking met de koeling in je systeem.

De adapter biedt hot-swap en volledige SATA 3 bandbreedte. Met een optionele SATA naar USB 3.1- adapterkabel tover je hem om in een externe ssd-behuizing. De garantie is ruim bemeten: drie jaar. Een prijs is nog niet bekend.

Meer over

HardwareSSD

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er