HP introduceert nieuwe fotoprinter

Daniel Dupré
0
HP Sprocket Studio

(Bron: HP)

HP heeft een nieuwe telg in zijn familie van fotoprinters voor printen vanaf mobiele apparaten geïntroduceerd, de Sprocket Studio. Met het apparaatje kun je foto’s afdrukken, direct vanaf een smartphone of tablet.

Om foto’s te printen heb je wel de HP Sprocket-app nodig. Met de app selecteer je de gewenste afbeelding en kun je deze nog met collage- of fotokaartsjablonen vormgeven. De app stuurt dan de gewenste selectie via bluetooth naar de Sprocket Studio, die er dan een foto van print.

HP Spocket Studio

(Bron: HP)

Het apparaat heeft een keramisch wit design en er kunnen tot drie smartphones draadloos verbinden met de Sprocket. De printer drukt foto’s met een kwaliteit van 300 dpi af op een vel fotopapier van 10 × 15 centimeter. Een foto printen duurt volgens de specificaties 61 seconden. In de standaard invoerlade van het apparaat kunnen 20 vel. Het is 17 × 27 cm groot en 7 cm hoog, en weegt 930 gram. Het wordt geleverd met tien vel fotopapier.

De HP Sprocket Studio is per direct beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 149.

Meer interessante apparaten en gadgets vind je in c't 05/2024

Meer over

Printers

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er