HD Wi-Fi Home Cams van Sitecom

Noud van Kruysbergen
0
Sitecom WLC-1000 Wi-Fi Home Cam Mini

Sitecom Mini

Sitecom introduceert twee bewakingscamera’s met een HD-beeldkwaliteit (720p) die volgens de fabrikant zeer eenvoudig te installeren en gebruiken zijn. Bovendien hebben beide camera’s een luidspreker en een microfoon, zodat je ook kunt praten met de persoon die in beeld is.

De WLC-1000 Wi-Fi Home Cam Mini en de WLC-2000 Wi-Fi Home Cam Twist, kun je op afstand bedienen met de gratis MyCam-app (iOS en Android) op je mobiele apparaat. Je kunt ook via een pc-browser de MyCam-portal gebruiken. Beide camera’s hebben een automatische functie voor nachtzicht, realtime-meldingen en 2-weg audio, zodat je op afstand kunt zien wat er in je woning gebeurt. De Mini is extra compact en past ook in een klein hoekje. De Twist heeft een gemotoriseerde draaifunctie tot 300 graden.

De camera’s kunnen hun beeldmateriaal lokaal op een microSD-kaart opslaan, maar ook in de cloud (Google

Sitecom_Twist

Sitecom Twist

Drive). Ze worden geleverd met een 4GB-kaartje en ondersteunen microSD-kaarten tot 32 GB. De WLC-1000 Wi-Fi Home Cam Mini heeft een adviesprijs van € 119.99 en de WLC-2000 Wi-Fi Home Cam Twist moet € 159.99 kosten.

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er