Hacking tools – c’t 1-2/2022 is nu te lezen

Redactie
0

c't 1-2 hacking tools


Hacking tools

Gevaarlijk, nuttig – of beide? We hebben een aantal hacking-tools uitgeprobeerd die je kunnen helpen om vergeten wachtwoorden te achterhalen, bestanden te redden of je netwerk te controleren op beveiligingslekken.

In de nieuwe c’t 1-2/2022 kom je ook te weten hoe je een printer, scanner of muziekspeler waar al lang geen drivers meer voor zijn nieuw leven inblaast met een Raspberry Pi.

Met onze handige security checklist houd je je smartphone, computer, wifirouter, online accounts en nog veel meer veilig – download hem gratis en streep alle veiligheidsmaatregelen stap voor stap bij.

Ook laten we zien hoe je met de handige tool Ventoy een bijzonder flexibele multiboot-stick maakt voor alle denkbare besturingssystemen die je start vanuit een elegant menu.


 

c't magazine 4/2023

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuw Windows Insider Programma met Canary Channel

Het Windows Insider-programma van Microsoft heeft een nieuw kanaal erbij genaamd de Canary Channel. Door de release van dit nieuwe kanaal, hebben gebr...

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er