Hacking tools – c’t 1-2/2022 is nu te lezen

Redactie
0

c't 1-2 hacking tools


Hacking tools

Gevaarlijk, nuttig – of beide? We hebben een aantal hacking-tools uitgeprobeerd die je kunnen helpen om vergeten wachtwoorden te achterhalen, bestanden te redden of je netwerk te controleren op beveiligingslekken.

In de nieuwe c’t 1-2/2022 kom je ook te weten hoe je een printer, scanner of muziekspeler waar al lang geen drivers meer voor zijn nieuw leven inblaast met een Raspberry Pi.

Met onze handige security checklist houd je je smartphone, computer, wifirouter, online accounts en nog veel meer veilig – download hem gratis en streep alle veiligheidsmaatregelen stap voor stap bij.

Ook laten we zien hoe je met de handige tool Ventoy een bijzonder flexibele multiboot-stick maakt voor alle denkbare besturingssystemen die je start vanuit een elegant menu.


 

c't 12/2023

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

Pak jouw magazine moment met c’t

Kies voor c’t en blijf op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen. Ontdek diepgaande artikelen over onderwerpen die jou interesseren en laat je ui...

Vingerafdrukscanner van Windows-laptops kwetsbaar voor omzeiling

Onderzoekers hebben ontdekt dat sommige vingerafdrukscanners op Windows laptops onveilig zijn gebleken. Ze slaagden erin de authenticatie van de vinge...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er