Grootste Robotic Process Automation-event van Nederland op 31 oktober

Alieke van Sommeren
0

Op 31 oktober wordt het grootste Robotic Process Automation-event van Nederland georganiseerd. Het RPA-event is voor iedereen die met robotisering zijn organisatieprocessen verder wil digitaliseren of interesse heeft in de toepassingen.

Robots op de werkvloer zorgen ervoor dat werknemers zich niet langer met tijdrovende, repetitieve werkzaamheden bezig hoeven te houden. Ze kunnen zich dan focussen op het toevoegen van menselijke waarde, voor zowel de organisatie als voor klanten.

RPA event

Het 1-daagse evenement in Hotel Theater Figi te Zeist biedt een volledig dagprogramma met nuttige workshops, interactieve sessies en lezingen van organisaties zoals ING, KLM, MN, Rabobank, ROC Amsterdam en gemeente Huizen.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Crawlers voor zoekmachines en andere webrobots aansturen

De oeroude werkwijze om crawlers, zoekmachine-robots en andere automatische bezoekers met een robots.txt te vertellen welke webpagina's ze mogen bezoe...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er