Gratis ‘WordPress voor beginners’ e-book van STRATO nu verkrijgbaar

Elwin Hodžić
0

Webhostingbedrijf STRATO heeft een gratis e-book over WordPress uitgebracht onder de naam: ‘WordPress voor beginners’.

Wat kun je van ‘WordPress voor beginners’ e-book verwachten?

Dit gratis te verkrijgen e-book van STRATO bestaat uit vijf hoofdstukken waarin onervaren websitebouwers inzicht krijgen in het opzetten van een eigen website met het contentmanagementsysteem.

De CEO van STRATO Claudia Frese had in ieder geval het volgende te zeggen over het gratis e-book: “Met dit e-book geven we onze expertise als een van de grootste WordPress-hosters in Europa door aan de gebruikers. Zelfs onervaren websitebouwers kunnen dankzij deze gratis handleiding snel en succesvol aan de slag met hun eigen WordPress project”.

WordPress voor beginners downloaden

Het e-book bevat 75 pagina’s met informatie over het installeren en instellen van het contentmanagementsysteem, het toevoegen van content en het gebruik van plug-ins. Ook bevat het tips voor het verbeteren van de veiligheid en de website-performance.

Het e-book kan worden gedownload via deze link. Naast het gratis e-book houdt STRATO ook een blog bij met tips en achtergrondinformatie voor WordPress gebruikers, waar ook de nodige informatie te vinden is.

Over STRATO

STRATO is een bekende webhoster die webhosting eenvoudig maakt. Het productportfolio van STRATO bestaat uit het aanbieden van domeinnamen, e-mail, website en servers, online marketingtools en de populaire cloudstorage HiDrive. STRATO biedt totaalpakketten met flexibele looptijden, een 30 dagen geldteruggarantie en een klantenservice.

STRATO is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid tot een van de grootste hostingaanbieders in Europa. Het bedrijf heeft twee ISO-gecertificeerde datacenters in Berlijn en Karlsruhe, met meer dan 100.000 fysieke en virtuele servers.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Malware in Chrome Web Store voor browserextensies ontdekt

In de Google Chrome Web Store zijn verschillende extensies voor Google Chrome ontdekt die naast de gewenste functies ook malware bevatten. Gebruikers ...

Computex: Asus komt met nieuwe producten en samenwerking

Op Computex in Taipei heeft Asus nieuwe producten en een samenwerking aangekondigd die gericht zijn op de zakelijke markt.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er