Gratis lezen: tijdschrift downloaden met c´t-artikel en meer

Redactie
0

Een mooi gebaar van onze uitgever: je kunt nu een tijdschrift downloaden en gratis lezen om jezelf of je huisgenoten wat afleiding te bezorgen. Met bijdragen vanuit c’t magazine en andere tijdschriften van F&L media. Geen registratie, geen account of wat dan ook nodig, gewoon downloaden en lekker lezen op je tablet, laptop of ander apparaat!

Natuurlijk vind je in het gratis tijdschrift bijdragen uit c’t met een laptop koopadvies en tips om reclame in je browser te weren. Maar er staan ook recepten in, fitness-oefeningen voor thuis, tuintips en artikelen over auto´s, geschiedenis, filosofie en meer. Zelfs een (relatief) vrolijk essay van Maarten van Rossem ontbreekt niet. Nog meer variatie dan je misschien al van c’t gewend bent!

gratis lezen tijdschrift downloaden Buiten Gewoon lezen

Downloaden (in pdf-formaat) is gratis en kan zonder verdere accounts of invullen van gegevens. Klik dus gerust door naar de downloadpagina!

 

 

Uitgebreide info op IT-gebied vind je in c't magazine. Nieuwste uitgave: c't 05/2024

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er