Gratis games op Steam

Daniel Dupré
0

Gebruikers van het gamingplatform Steam kunnen de komende week meer dan 40 indiegames gratis uitproberen. De demo’s van de games kunnen gratis worden gespeeld als onderdeel van het Spellenfestival van Steam.

Spellenfestival van Steam

Het aanbod is geldig tot 23 maart. Het omvat voornamelijk spellen die op de ‘Indie Megabooth’ op de ontwikkelaarsbeurs GDC zouden worden getoond.

De annulering van de GDC heeft de ontwikkelaars van deze games hard geraakt. Voor hen is de beurs een belangrijke gelegenheid om aandacht te vestigen op hun titels. Het Steam Indie Festival is dus niet alleen leuk voor de gebruikers, maar ook prettig voor de ontwikkelaars om bekendheid te creëren voor hun games.

Op Steam vind je een overzicht van de gratis speelbare titels. De games kun je tot 23 maart gratis spelen. Mocht je dan door willen spelen, moet je de game kopen.

 

Meer gamenieuws lees je in c't apr/2020

Deel dit artikel

Lees ook

Microsoft test anti-exploittechnologie

Microsoft heeft de basis gelegd voor de implementatie van Intels langverwachte Control-flow Enforcement Technology (CET) veiligheidsfuncties.

KPN biedt vrije routerkeuze en andere opties

Klanten van KPN kunnen voortaan kiezen voor een eigen modem of een Fritzbox-modem, in plaats van de standaard Experia-modems. Daarnaast wordt de diens...

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er