Gratis games op Steam

Daniel Dupré
0

Gebruikers van het gamingplatform Steam kunnen de komende week meer dan 40 indiegames gratis uitproberen. De demo’s van de games kunnen gratis worden gespeeld als onderdeel van het Spellenfestival van Steam.

Spellenfestival van Steam

Het aanbod is geldig tot 23 maart. Het omvat voornamelijk spellen die op de ‘Indie Megabooth’ op de ontwikkelaarsbeurs GDC zouden worden getoond.

De annulering van de GDC heeft de ontwikkelaars van deze games hard geraakt. Voor hen is de beurs een belangrijke gelegenheid om aandacht te vestigen op hun titels. Het Steam Indie Festival is dus niet alleen leuk voor de gebruikers, maar ook prettig voor de ontwikkelaars om bekendheid te creëren voor hun games.

Op Steam vind je een overzicht van de gratis speelbare titels. De games kun je tot 23 maart gratis spelen. Mocht je dan door willen spelen, moet je de game kopen.

 

Meer gamenieuws lees je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er