Gratis games op Steam

Daniel Dupré
0

Gebruikers van het gamingplatform Steam kunnen de komende week meer dan 40 indiegames gratis uitproberen. De demo’s van de games kunnen gratis worden gespeeld als onderdeel van het Spellenfestival van Steam.

Spellenfestival van Steam

Het aanbod is geldig tot 23 maart. Het omvat voornamelijk spellen die op de ‘Indie Megabooth’ op de ontwikkelaarsbeurs GDC zouden worden getoond.

De annulering van de GDC heeft de ontwikkelaars van deze games hard geraakt. Voor hen is de beurs een belangrijke gelegenheid om aandacht te vestigen op hun titels. Het Steam Indie Festival is dus niet alleen leuk voor de gebruikers, maar ook prettig voor de ontwikkelaars om bekendheid te creëren voor hun games.

Op Steam vind je een overzicht van de gratis speelbare titels. De games kun je tot 23 maart gratis spelen. Mocht je dan door willen spelen, moet je de game kopen.

 

Meer gamenieuws lees je in c't magazine jul/2021

Deel dit artikel

Lees ook

Zomeractie: korting op c’t magazine abonnement

Verdiep jij je graag in de snelle ontwikkelingen in IT en computers? En wil je diepgang en betrouwbare informatie? Dan is de zomeractie van c’t jou op...

Windows 365 – virtuele werkomgeving in de cloud

Virtuele Windows werkomgevingen met Windows 10 of 11 uit het Azure-datacenter zijn binnenkort te huur onder de naam Windows 365.

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er