Gratis games op Steam

Daniel Dupré
0

Gebruikers van het gamingplatform Steam kunnen de komende week meer dan 40 indiegames gratis uitproberen. De demo’s van de games kunnen gratis worden gespeeld als onderdeel van het Spellenfestival van Steam.

Spellenfestival van Steam

Het aanbod is geldig tot 23 maart. Het omvat voornamelijk spellen die op de ‘Indie Megabooth’ op de ontwikkelaarsbeurs GDC zouden worden getoond.

De annulering van de GDC heeft de ontwikkelaars van deze games hard geraakt. Voor hen is de beurs een belangrijke gelegenheid om aandacht te vestigen op hun titels. Het Steam Indie Festival is dus niet alleen leuk voor de gebruikers, maar ook prettig voor de ontwikkelaars om bekendheid te creëren voor hun games.

Op Steam vind je een overzicht van de gratis speelbare titels. De games kun je tot 23 maart gratis spelen. Mocht je dan door willen spelen, moet je de game kopen.

 

Meer gamenieuws lees je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er