Gratis Fritzbox-magazine

Redactie
0

Speciaal voor iedereen die een thuis een Fritzbox heeft staan en deze optimaal wil benutten, hebben we samen met AVM een Fritz-tips bookazine samengesteld dat gratis wordt aangeboden. Ook als je geen apparaten van AVM hebt, staat daar toch interessante informatie in over de mogelijkheden die de producten van deze fabrikant bieden.

In dit bookazine lees je over wat er allemaal mogelijk is met een Fritzbox, bijvoorbeeld hoe je je nieuwe router het beste kunt configureren en hoe je een mesh-netwerk opzet zodat je overal optimale wifi hebt in huis. Bovendien brengt AVM regelmatig firmware-updates uit voor zijn apparaten. Die verhelpen niet alleen bugs en houden de apparaten veilig, ze voegen ook soms nieuwe functies en mogelijkheden toe aan je oudere Fritzbox. Je oude router kan dan zomaar ineens een tweede leven krijgen als repeater met mesh-ondersteuning.

Klik op de afbeelding om het gratis Fritz-tips bookazine te downloaden:

AVM bookazine

Ook lees je hoe je met een externe harde schijf op je Fritzbox zelf een NAS maakt, om centraal bestanden op te slaan en je foto’s en video’s overal in huis te streamen. Je leest verder hoe je een VPN instelt, zodat je ook als je onderweg bent bij je bestanden kunt komen en veilig internet op kunt, zelfs wanneer je op een openbaar netwerk zit. Bovendien lees je welke apparaten het meest geschikt zijn voor jouw specifieke wensen, vereisten en omstandigheden. Je leest het allemaal in dit digitale Fritzbox-magazine.

Meer handige informatie en workshops lees je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Lees ook

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee