GIGABYTE breidt hun EU-shop uit met Enterprise producten

Daniel Dupré
0

Het Taiwanese bedrijf Gigabyte heeft het productaanbod in zijn EU-shop uitgebreid met Enterprise-servers en Enterprise-moederborden. Gigabyte wil daar haar aanwezigheid in de EMEA-regio mee uitbreiden en een divers aanbod van high-performance producten direct aan B2B-klanten kunnen aanbieden.

Wat biedt de shop aan?

De shop biedt een compleet productportfolio dat zich richt op allerlei toepassingsgebieden: van datacenter tot edge-computing, inclusief traditionele en opkomende toepassingen in HPC en AI tot data-analytics, 5G/edge, cloud-computing en meer.

Binnen het e-commerce productportfolio biedt het bedrijf een selectie van modellen uit de Edge-, RackGPU- en Storage-series. Daarnaast biedt het platform servermoederborden voor integratie op maat.

De huidige selectie bestaat uit een mix van oplossingen die zijn afgestemd op online verkoop. Het platform biedt gratis verzending, directe klantenservice, technische ondersteuning en toegang tot nieuwsberichten en informatie over evenementen.

Wat wilt Gigabyte bereiken met de shop?

Het is de bedoeling van GIGABYTE om het platform te ontwikkelen en innoveren om meer zakelijke producten op maat van de Europese markten op te nemen.


Blijf op de hoogte van alle nieuwe IT-aankondigingen

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er