Gezondheidshorloge van Philips

Redactie
0

Volgens een bericht op techcrunch.com heeft Philips in de VS de wearable Health Watch uitgebracht. Dit is geen fancy smartwatch met gekleurd display – zoals we bijvoorbeeld van Apple en Samsung kennen – maar een echte gezondheidsmonitor die een aantal belangrijke zaken in de gaten houdt: je hartslag, activiteiten, slaap enz.

De Philips Health Watch heeft een zwart-wit scherm van E-Ink. Het scherm is geen touchscreen maar de schermrand is wel aanraakgevoelig. Ook kan de Watch geen notificaties doorgeven. Het horloge is overigens geen product op zich, maar vormt de spil in het Personal Health Program. Dit is een compleet ecosysteem van gezondheidsapparaten (bloeddrukmeter, weegschaal en oorthermometer). Deze apparaten communiceren met de Health Watch via de app HealthSuite (beschikbaar voor iOS en Android). Met deze app kun je overzicht in je gezondheid krijgen en doelen stellen – om bijvoorbeeld af te vallen.

philips_healthprogram

Het Personal Health Program van Philips is een compleet ecosysteem van gezondheidsapparaten.

De Health Watch is in de VS te koop voor 250 dollar. De gadget moet ook naar Europa komen, maar wanneer is nog niet bekend.

Meer over

Smartwatches

Deel dit artikel

Lees ook

Windows 11 hardware eisen in de praktijk – en hoe je ze omzeilt

De aangekondigde Windows 11 hardware eisen hebben voor heel wat opschudding gezorgd. Wij hebben ze in de praktijk gecheckt – met verrassende resultate...

Apple Watch Series7 design: groter scherm, smallere randen

De nieuwe Apple Watch series7 heeft een always-on retina-display is en biedt apps meer ruimte, het design van de Apple Watch is niet ingrijpend gewijz...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er