GeForce GTX 10 tijdelijk met gratis game

Daniel Dupré
0

Ben je een gamer en overweeg je een nieuwe grafische kaart uit de GeForce GTX 10-serie aan te schaffen, en wilde je altijd nog een keer Shadow of the Tomb Raider spelen maar heb je dat nog niet gedaan, dan is dit wellicht het moment om toe te slaan. Want als je nu een grafische kaart, desktop-pc of laptop koopt die is uitgerust met een GeForce GTX 1080 Ti, 1080, 1070 Ti, 1070, 1060 (6GB en 3GB), dan krijg je er Shadow of the Tomb Raider gratis bij. Bij aankoop ontvang je via e-mail een code die je tot en met 13 september 2019 kunt inwisselen.

Bekijk hier de trailer van Shadow of the Tomb Raider:

 

Je moet nog wel het een en ander doen om de game op je pc te krijgen. Na installatie van de grafische kaart installeer je de meest recente Game Ready Driver en GeForce Experience. Je moet je dan aanmelden met een account (of er een aanmaken als je nog geen account hebt). In het dropdownmenu kun je dan de optie ‘Inwisselen’ of ‘Redeem’ selecteren. Daar voer je dan de code in.

Vervolgens moet je naar Steam toe. Als je daar nog geen account hebt, moet je deze ook hier weer aanmaken en je aanmelden. Dan zou je zover moeten zijn om de game te downloaden, installeren en te spelen.

Meer nieuws over grafische kaarten vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er