Geen winnaars tijdens Google’s Pwnium

Alieke van Sommeren
0

Chrome logoIn Google’s eigen Pwnium-competitie om exploits te vinden in Chrome OS zijn er deze keer geen winnaars, zo valt er te lezen in een blogpost op Google+. In de Pwn2Own-competitie die net daarvoor werd gehouden en ook door Google werd gesponsord, werden alle browsers (Safari werd niet aangevallen) geveld door exploits. Mozilla en Google brachten snel updates uit om de bewuste gaten te dichten.

Google had een totale prijzenpot van 3,14159 miljoen dollar (afgeleid van het getal Pi)  beschikbaar gesteld. Er waren wel wat inzendingen tijdens Pwnium die mogelijk  als gedeeltelijke exploit gezien kunnen worden. Deze worden nog verder bestudeerd door het bedrijf.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

Windows Kladblok spellingcontrole toegevoegd in nieuwe update

In een nieuwe versie van Windows is aan Kladblok spellingcontrole toegevoegd. Lees meer over deze update voor standaard Windows-editor.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er