Geef je vriend of familielid hun favoriete magazine cadeau!

Redactie
0

Inhoudsopgave

    Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een vriend of familielid? Geef ze hun favoriete magazine cadeau want december is hét seizoen om te geven. Er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar handige tips voor iemand met groene vingers, culinaire hoogstandjes voor een kookliefhebber of verdieping voor een IT-gebruiker. Vanaf 8,50 geef je al een magazine cadeau! Leuk om te geven én te krijgen.

    Ontdek hier alle specials

    c’t magazine

    ChatGPT en andere mogelijkheden van AI

    Ga zelf aan de slag met ChatGPT. Leer hoe je in een handomdraai teksten over elk onderwerp schrijft en hoe je je eigen teksten beter en mooier kunt maken. In 132 pagina’s geven we je uitleg, tips en workshops over ChatGPT en ontdek je andere mogelijkheden van AI.

    Bekijk deze special

    Windows Praktijkhandboek 2024

    In het nieuwe Windows Praktijkhandboek gaan we dieper in op de beveiliging van Windows, hoe je je bestanden beschermt en indien nodig ook kunt redden. We laten zien wat er gebeurt als je Windows afsluit en hoe je dat handig kunt doen. We beschrijven tools om je installatiesleutels te achterhalen, om malware te voorkomen en analyseren en hoe je programma’s al dan niet virtueel veilig kunt uitvoeren. Kortom: een grote variatie aan onderwerpen waarmee je weer helemaal bij bent wat de ontwikkelingen op het gebied van Windows betreft.

    Bekijk deze special

    De complete gids voor Windows 11

    Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies. Je komt te weten hoe je het systeem helemaal aanpast aan je persoonlijke wensen én hoe je het systeem optimaal beveiligt. Leer hoe je Windows 11 het effectiefst kunt inzetten met dit naslagwerk vol tips, trucs en tools. Aan de hand van uitgebreide artikelen en stap-voor-stap workshops kom je te weten hoe het krachtige Windows 11 jou het beste kan helpen bij je werk en hobby’s – thuis of op kantoor.

    Bekijk deze special

    iCreate

    Het grote iPad & iPhone boek 2024

    Wat hebben de nieuwe versies iOS 17 en iPadOS 17 te bieden? En hoe werkt het allemaal? In deze speciale uitgave leggen we je alle basisbeginselen uit van je iPhone en iPad. Met Het grote iPad & iPhone boek 2024 haal je het maximale uit je apparaten en word je een meester in het gebruik van iOS en iPadOS.

    Bekijk deze special

    Mac voor beginners 2024

    In Mac voor beginners 2024 begeleiden we je stapsgewijs en met heldere illustraties bij het verkennen van je Mac. Ontdek precies hoe je Mac werkt en leer alle functies kennen. Duik in uitgebreide workshops rondom belangrijke Apple-programma’s en maak kennis met de vernieuwingen van macOS Sonoma.

    Bekijk deze special

    MacBoek 2023

    MacBoek 2023 is een verzameling van de creatiefste en meest praktische projecten uit iCreate. Ontwerp bijvoorbeeld een magazine-cover in Pixelmator Pro, ontdek de beste gratis Mac-apps en krijg de beste sneltoetsen in de vingers. Met deze 17 geweldige projecten haal je nog meer uit je Mac.

    Bekijk deze special

    Historisch Nieuwsblad

    Geniaal en gevreesd: Napoleon Bonaparte

    In de nieuwste special van Historisch Nieuwsblad leest u over de opkomst en ondergang van de Franse keizer Napoleon Bonaparte. In de special staan verhalen over zijn overrompelende militaire prestaties, maar ook over zijn rampzalige veldtocht naar Rusland. Lees over zijn verbanning naar Elba en zijn beslissende nederlaag bij Waterloo. Een prachtig geïllustreerd nummer met een overzichtskaart van Napoleons laatste veldslag.

    Bekijk deze special

    Bloeitijd van de Middeleeuwen

    In deze special over de Middeleeuwen vindt u verhalen over ridders en legendarische veldslagen, over het schitterende Bourgondische hof en excentrieke mode, over armenzorg en de pest, over lust en devotie. U krijgt inzicht in de bewogen levens van onder anderen Floris V, Jacoba van Beieren, Godfried van Bouillon en Jeanne d’Arc. Uitbundig geïllustreerd, vlot geschreven en altijd ontleend aan de laatste wetenschappelijke inzichten.

    Bekijk deze special

    Het Nederlandse koloniale rijk

    Historisch Nieuwsblad heeft zijn beste artikelen over het koloniale verleden van Nederland gebundeld in een speciale uitgave. Lees over drie eeuwen koloniale expansie, geweld en verzet. Van de stichting van Batavia tot de slavenopstand van Tula op Curaçao. En van het Nederlandse verlies van Taiwan tot het bloedbad dat VOC-zeelieden in 1740 aanrichtten in China.

    Bekijk deze special

    Filosofie Magazine

    Filosofie is makkelijker als je denkt

    Aan de hand van beroemde gedachte-experimenten, beruchte paradoxen, twistzieke dialogen en klassieke fragmenten kunt u in deze speciale uitgave heel eenvoudig leren filosoferen met de ideeën van anderen. Wat kan ik weten over tijd, schoonheid, waarheid, bewustzijn, taal en wat kan ik weten over weten?

    Bekijk deze special

    Omdat je het waard bent

    In deze speciale uitgave van Filosofie Magazine leest u alles wat u ooit wilde weten over waarde en de zin van het leven. Omdat je het waard bent!

    Bekijk deze special

    Te mooi om waar te zijn

    Waarom zien we schoonheid zo vaak als bijzaak, decoratie, of amusement? Wie kan er nu leven zonder schoonheid? Niet voor niets ging er volgens Plato niets boven het goede, het ware én het schone. In deze special heeft Filosofie Magazine de mooiste stukken over schoonheid verzameld.

    Bekijk deze special

    Maarten!

    Maarten! Scheurkalender 2024

    Elke dag in 2024 start met verrassende kennis en scherpe inzichten van Nederlands bekendste historicus. Een unieke reis door geschiedenis en actualiteit met Maartens eigenzinnige twist. De kalender deelt niet alleen kritiek op maatschappelijke vraagstukken, maar ook Maartens ergernissen en lichtpuntjes die het leven mooi maken. Voor een gebalanceerde kijk op de wereld, vol humor en inspiratie, is dit het perfecte cadeau voor het nieuwe jaar.

    Bekijk deze special

    Foodies

    Foodies kerst

    Kerst is in aantocht… Of je nu gaat voor zelfgemaakte kerstpasta, een klassieke panettone, een uitgebreid buffet, fijne groentebijgerechten, een mooi stuk vlees, een Italiaanse kerst of de ultieme borrelplank: aan alles is gedacht. Bereid je voor op de feestdagen en bestel nu Het Grote Kerstnummer van Foodies!

    Bekijk deze special

    De lekkerste vega gerechten 2023

    Vegetarisch eten eentonig? Integendeel! Met meer dan 60 recepten biedt deze unieke uitgave van Foodies volop inspiratie voor iedereen. Of je nu gaat voor 7 dagen in de week vega(n) of af en toe een avondje plantaardig eet; deze special is onmisbaar in jouw keuken!

    Bekijk deze special

    Koken & Genieten

    BrendaKookt Special

    Op zoek naar inspiratie voor je doordeweekse avondmaaltje? In het magazine van Brenda Kookt vind je meer dan 100 recepten voor elke dag. Van eenpansgerechten tot zoete baksels en zelfs de echte ‘Brenda-Kookt-Klassiekers’.  Zoals Brenda het zegt: ‘Ik weet zeker dat je van dit magazine gaat smullen!’

    Bekijk deze special

    Scheurkalender

    Wil jij dagelijkse kooktips om eindeloos geïnspireerd te blijven? En wil je elk weekend beginnen met een succesvol recept? Dan is de scheurkalender van koken & genieten wat voor jou! Of je nu een beginnende kok bent of al jarenlange ervaring hebt, deze kalender zit boordevol handige tips, trucks en receptideeën.

    Bekijk deze special

    Het Grote Bakboek 2023

    Serveer jij graag een zelfgebakken koekje bij de thee? Bak je in het weekend graag een taart? Sluit je de maaltijd altijd af met een toetje? Dan is Het Grote Bakboek iets voor jou. Met de ruim 150 bakrecepten – van koekjes tot cheesecakes, quiches en desserts – raak jij niet uitgebakken!

    Bekijk deze special

    Gardeners’ World

    Maak je eigen pluktuin

    Zelf bloemen kweken voor op de vaas? Het kan met de speciale uitgave ‘Maak je eigen pluktuin’ van Gardeners’ World. Met tips om de juiste soorten te kiezen, aanwijzingen voor het kweken en adviezen voor het spreiden van de oogst.

    Bekijk deze special

    Complete gids voor kamerplanten

    Op naar een indoor jungle! Alles wat je wil weten over kamerplanten: hoe je ze verzorgt, op welke plek je welke plant zet en hoe je je planten zelf stekt.

    Bekijk deze special

    Complete gids voor bloembollen

    Bloembollen zijn fantastisch! Het is zo hoopvol en fijn om in het najaar de tuin vol te stoppen met deze kleine beloftes. En dan maar wachten. In deze speciale uitgave van Gardeners’ World vind je heel veel inspiratie voor het kweken van bloembollen – het hele jaar door. Succes verzekerd!

    Bekijk deze special

    Meer over

    Deals

    Deel dit artikel

    Lees ook

    Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

    Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

    Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

    De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

    0 Praat mee
    avatar
      Abonneer  
    Laat het mij weten wanneer er