Gaming monitoren zijn populair – eerste miljoen verkocht voor MSI

Redactie
0

Game-monitoren zijn populair en komen geregeld in c’t magazine voorbij – ze zijn ook prima geschikt voor andere doelen, zolang het design niet te veel afleidt. Veel fabrikanten richten zich op deze nieuwe en groeiende markt. MSI heeft dat geen windeieren gelegd, want het bedrijf maakte bekend dat het in 2 jaar tijd al een miljoen stuks heeft verkocht.

Een van de nieuwste modellen is de MPG341CQR, een curved 34″-scherm met UWQHD-resolutie (3440 × 1440 pixels) en HDR-400. Het scherm ondersteunt een verversingsfrequentie van 144 Hz en FreeSync. De monitor is te vinden bij verschillende webshops voor prijzen rond 1000 euro.

MSI Optix MPG341CQR

Voor zelfstandigen of bij thuiswerken is een grote game-monitor een mooie (aftrekbare) manier om het nuttige met het aangename te combineren. Een groot scherm met hoge resolutie en goede verversingsfrequentie is ook voor andere zaken dan gamen erg prettig. Bij het thuiskantoor spelen het design en de ledjes minder. De prijzen zijn vaak stevig, maar een goede monitor kan meerdere (game)systemen mee.

MSI is trouwens zelf ook erg in zijn nopjes met het succes van de gaming-monitoren:

“Het is 2 jaar geleden dat MSI zich begon te richten op gaming-monitoren. Met alle toewijding en innovatie voor gaming-monitoren hebben fans MSI snel geholpen om ’s werelds snelst groeiende merk voor gaming-monitoren te worden. Fans en gamers over de hele wereld vertrouwden de kwaliteit toe die MSI hooghoudt. Al dit succes leidt alleen maar tot meer opwinding en toewijding voor het creëren van nog meer innovatieve gaming-monitoren. De nieuwste AI gaming-monitor ter wereld – MPG341CQR – is een geweldig voorbeeld van een gaming-monitor met toegevoegde waarde en er komt nog veel meer.

MSI is nu het beste curved gaming-monitormerk in Europa, Noord-Amerika, Indonesië, de Filippijnen en Taiwan in de eerste helft van 2019. Ook behaalde het de tweede plaats in Australië, Japan en Korea. Voor 2020 heeft MSI de lat nog hoger gelegd en zijn ze klaar voor meer mijlpalen.”

Deel dit artikel

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee