FRITZ!Boxen krijgen standaard ondersteuning voor KPN-netwerk

Alieke van Sommeren
0

De FRITZ!Box 7590 en 7583 kunnen met de laatste firmware op een verbinding van KPN worden ingesteld. Voor de 7490 heb je de firmware nodig die via FRITZ! Lab te downloaden is.

De bedoeling is dat alle FRITZ!Boxen die de komende maanden nieuwe firmware krijgen op die manier klaar zijn voor gebruik op het KPN-netwerk. Let wel op: telefonie werkt vooralsnog nog niet, het gaat om de combinatie van internet en tv.

FRITZ!Box 7590

Voor de 7590 is de firmware hier te downloaden, een eigen stek is beschikbaar voor de 7583. Voor de FRITZ!Box 7490 kun je terecht bij FRITZ! Lab. FRITZ!Boxen waren de standaardkeuze bij de inmiddels opgeheven ISP XS4ALL, en worden binnenkort bij de nieuwe ISP Freedom meegeleverd.

Lees uitgebreide achtergrondinfo op je gemak in c't magazine 4/2023

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Windows 11 Unified Update Platform geïntroduceerd door Microsoft

Op 28 maart gaat Microsoft het "Unified Update Platform" gebruiken voor Windows 11. Dit platform zorgt ervoor dat gebruikers minder gegevens hoeven te...

Windows 11 opstartproblemen door alternatieve desktop GUI-software

Microsoft waarschuwt dat Windows 11 mogelijk niet meer kan opstarten nadat updates zijn geïnstalleerd voor Windows 11 22H2, als er GUI-software aanwez...

0 Praat mee