FRITZ!Boxen krijgen standaard ondersteuning voor KPN-netwerk

Alieke van Sommeren
0

De FRITZ!Box 7590 en 7583 kunnen met de laatste firmware op een verbinding van KPN worden ingesteld. Voor de 7490 heb je de firmware nodig die via FRITZ! Lab te downloaden is.

De bedoeling is dat alle FRITZ!Boxen die de komende maanden nieuwe firmware krijgen op die manier klaar zijn voor gebruik op het KPN-netwerk. Let wel op: telefonie werkt vooralsnog nog niet, het gaat om de combinatie van internet en tv.

FRITZ!Box 7590

Voor de 7590 is de firmware hier te downloaden, een eigen stek is beschikbaar voor de 7583. Voor de FRITZ!Box 7490 kun je terecht bij FRITZ! Lab. FRITZ!Boxen waren de standaardkeuze bij de inmiddels opgeheven ISP XS4ALL, en worden binnenkort bij de nieuwe ISP Freedom meegeleverd.

Lees uitgebreide achtergrondinfo op je gemak in c't 06/2024

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Met deze Odido aanbieding ontvang je tot tien maanden lang dikke korting

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

0 Praat mee