Feedly opent zijn API

0

Over iets minder dan een maand stopt Google met zijn RSS-dienst Reader. Het door veel mensen als vervanging geprefereerde Feedly heeft nu zijn plannen voor de toekomst gepresenteerd. Deze plannen zijn goed nieuws voor gebruikers van de RSS-apps Reeder, Press, Nextgen Reader, Newsify en gReader, want Feedly gaat binnenkort de functie van de back-end overnemen, die tot nu toe door Google Reader geleverd werd.

Gebruikers van deze apps kunnen dus op de achtergrond hun abonnementen en gelezen artikelen via Feedly laten synchroniseren. De toegang tot Feedly is daarbij gratis. Volgens eigen zeggen heeft Feedly aanvragen van meer dan 100 applicatie-ontwikkelaars gekregen en wil deze zo snel mogelijk verwerken.

Bovendien staan er veel features op de planning, waar veel gebruikers naar uitkijken. Dat zijn onder meer een betere performance, zoeken binnen feeds, een webinterface zonder extensie, ondersteuning voor Windows Phone en Windows 8 en de mogelijkheid om artikelen te delen. Nieuwe ideeën zijn nog steeds welkom.

Google maakte in maart bekend, dat Google Reader op 1 juli uit de lucht gaat. De populaire dienst vergaart de door gebruikers geabonneerde RSS-feeds van onder meer nieuwssites en maakt het mogelijk om deze centraal te lezen, te beheren en tussen verschillende apparaten te synchroniseren.

Deel dit artikel

Lees ook

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er