Ewent EW1191 automatische smartphonehouder

Alieke van Sommeren
0

De Ewent EW1191 smartphonehouder opent zich automatisch als je je telefoon ervoor houdt, en klemt zich dan om je smartphone. Hij biedt ook snel draadloos laden (Qi).

De nieuwe houder van Ewent klem je eenvoudig op je ventilatierooster. Dankzij een infraroodsensor ziet de houder dat je er een telefoon voor houdt, en opent en sluit zich automatisch. Via een knop aan de zijkant opent de houder zich weer zodra je de telefoon mee wilt nemen. Een usb-kabel om de houder aan een lader te verbinden wordt meegeleverd.

Er zit een Qi wireless charging-pad ingebouwd om direct draadloos te laden. Mocht je telefoon geen draadloos laden ondersteunen, dan kun je een kabel in je telefoon steken via een uitsparing. De smartphonehouder heeft een prijskaartje van € 39,99.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Draadloos opladen met Qi: hoe werkt dat eigenlijk?

Bijna alles bij je smartphone gaat tegenwoordig draadloos. Alleen voor het opladen heb je nog een stekker nodig. Met de draadloze laadtechniek Qi gaat...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er