Eerste trailer van Assassin’s Creed Valhalla

Daniel Dupré
0

Assassins Creed Valhalla

(Bron: Ubisoft)

Assassin’s Creed, maar dan met Noormannen: Ubisoft introduceert met Valhalla een nieuwe spin-off van zijn bekende gameserie. Een eerste rendertrailer introduceert het historische landschap.

Ubisoft heeft het nieuwe deel van de actiegameserie aangekondigd met Assassin’s Creed: Valhalla. Nadat er eerder in Origins en Odyssey in het oude Egypte en Griekenland werd gemoord, gaat het er nu op los in het tijdperk van de Vikingen. Een eerste rendertrailer toont het historische decor.

 

Bekijk hier de trailer van Assassin’s Creed Valhalla:

Er is nog geen exacte releasedatum, maar volgens Ubisoft is het streven dat de game eind 2020 nog verschijnt voor zowel de huidige consoles als voor Playstation 5 en Xbox Series X. De pc-versie is uitsluitend beschikbaar op Uplay en in de Epic Games Store, een Steam-versie is niet gepland. Valhalla zal ook beschikbaar zijn op Google Stadia.

(Bron: Ubisoft)

Zowel Odyssey als Origins ontvingen na de release ook een educatieve modus genaamd Discovery Tour, waar spelers vrij de wereld konden verkennen en leren over historische locaties en gebruiken door middel van commentaar en geanimeerde tussenscènes. Of een dergelijke modus ook gepland is voor Assassin’s Creed: Valhalla, is nog niet bekend.

Meer nieuws lees je in c't 12/2023

Meer over

Gaming

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Met deze Odido aanbieding kun je jaarlijks flink besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar een manier om te besparen op internet en tv? Of het nu is vanwege het vinden van een voordelig abonnement of door een recente verh...

Pak jouw magazine moment met c’t

Kies voor c’t en blijf op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen. Ontdek diepgaande artikelen over onderwerpen die jou interesseren en laat je ui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er