Een cadeautip voor de feestmaand

Noud van Kruysbergen
0

PNY-PowerPack-T10400De jaarlijkse feest- en cadeaumaand staat weer voor de deur. Dat betekent vaak traditionele cadeautjes als warme sjaals en handschoenen. Bijna even onmisbaar en een ideaal cadeautje: een powerpack voor je smartphone of tablet. Daar heeft onder andere PNY, bekend van onder meer geheugenkaartjes, SSD’s en usb-sticks, een hele reeks van. De nieuwste T-serie van vier powerpacks loopt van klein en licht en tot groot en heavy-duty.

De externe accu’s uit de T-serie kunnen de nieuwste smartphones één tot zes keer volledig opladen. Twee modellen hebben een grotere capaciteit: de T7800 en T10400 zijn voorzien van twee usb-poorten (5V 1 A en 5V 2,4 A), zodat je twee mobiele apparaten tegelijkertijd kunt opladen. De powerpacks zijn voorzien van een Lithium-Ion accu en wegen 66 tot 234 gram. De behuizing is van zwart plastic met afgeronde zijden. Blauwe ledjes geven de laadstand van de accu aan.

De T2600 kost in de winkel circa 15 euro, de T5200 25 euro, de T7800 zo’n 35 euro en de T10400 minder dan 50 euro.

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er