Edge crasht met Google als zoekmachine

Daniel Dupré
0

Gebruikers van Microsofts Browser Edge waarbij Google als standaard zoekmachine is ingesteld, hebben gemeld dat de browser daardoor crasht.

Microsofts Browser Edge crashte bij gebruikers die Google als hun standaard zoekmachine hadden ingesteld. Microsoft heeft een workaround uitgebracht, die het probleem moet oplossen.

De crashes traden op bij het intypen van een adres in de adresbalk, schrijft Microsoft in een tweet. Om dit te voorkomen, raadde het bedrijf aan om de zoeksuggesties volledig uit te schakelen in de instellingen. In de tussentijd zoekt het bedrijf naar een oplossing van het probleem en vraagt het getroffen gebruikers om de wijzigingen in hun instellingen ongedaan te maken, en Microsoft op de hoogte te stellen als ze daarna nog steeds crashes ondervinden.

Nieuwsportal The Verge heeft na tests geconcludeerd dat alleen gebruikers met Google als zoekmachine werden getroffen. Microsofts eigen zoekmachine Bing zou geen problemen ondervinden.

(Eva-Maria Weiß/Daniel Dupré)

Meer nieuws lees je in c't sep/2020

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Lees ook

Gadget-pret: epische watergun, gordijnen smart maken en zelf plaatjes maken

We hebben enkele leuke gadgets voor je verzameld. Deze keer een epische watergun, het smart maken van je gordijnen en letterlijk plaatjes maken.

Asrock barebones voor AMD Renoir-apu’s en Intel Comet Lake

Asrock heeft twee nieuwe barebones aangekondigd. De DeskMini X300 is geschikt voor AMD's Renoir-apu's en de DeskMini H470 is bedoeld voor Intel Comet ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er