Dropbox breidt beheersconsole voor teams uit

Redactie
0

Om het beheer van groepen in Dropbox for Teams voor administrators makkelijker te maken, hebben de ontwikkelaars van de populaire clouddienst de beheersconsole in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn er functies voor het controleren en vormen van groepen bijgekomen.

Administrators kunnen voortaan de meest recente activiteiten, websessies, gekoppelde apparaten en applicaties van derden van ieder teamlid bekijken. Voor een volledig overzicht van alle activiteiten in de groep is informatie gefilterd naar logins, wachtwoorden, applicaties, apparaten en leden. Ook kun je een rapportage downloaden.

Bovendien zijn er regels voor gebruikersaccounts opgesteld om gedeelde mappen en links binnen het bedrijf te houden. De leden hebben de mogelijkheid om contacten aan gedeelde mappen toe te voegen of te verwijderen. De administrator kan eisen dat nieuwe leden zich in twee stappen moeten aanmelden. Daarnaast kunnen ze links naar websessies, apparaten of applicaties verbreken en leden uit een groep verwijderen. Indien nodig kan ook een e-mail worden gestuurd om het wachtwoord te resetten.

Dropbox heeft op de eigen site een videootje staan over de nieuwe beheersconsole. Na registratie met creditcard is Dropbox for Teams 14 dagen gratis uit te proberen.

Meer over

Cloudopslag

Deel dit artikel

Lees ook

Sega toont mini retro Game Gear Micro

Kleurrijk, klein met vier klassieke games: Sega heeft vier verschillende versies van de draagbare mini-console Game Gear Micro gepresenteerd.

Verschijningsdatum bèta-versie Android 11 uitgesteld

Google heeft de lancering van de bètaversie van Android 11 die op 3 juni zou verschijnen uitgesteld, vermoedelijk als gevolg van de onrusten in de VS.

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er