Dit is de blockchain en dit zijn de mogelijkheden

Blog
0

Het is een begrip wat de laatste jaren pas geïntroduceerd is: blockchain. Maar wat is blockchain nu eigenlijk precies? Dit en nog veel meer gaan wij jou uitleggen in dit artikel. Hierdoor ben jij op de hoogte van wat het precies is en welke mogelijkheden er binnen blockchain zijn. Ben je klaar om alles over blockchain te ontdekken? Lees dan snel verder, jij bent binnenkort een expert op dit gebied!Wat is blockchain?

Als eerste is het belangrijk om te weten wat blockchain inhoudt. Blockchain wil zeggen dat transacties ‘open’ zijn. Dit wil zeggen dat dit voor iedereen in te zien is, als het ware is dit dus volledig transparant. Wanneer je op het moment komt dat je wilt overgaan tot bitcoin kopen, is dit dus volledig transparant. Je weet hierdoor zeker dat je op een transparante wijze zaken aan het doen bent. Deze transparantie komt door de eerder genoemde controle van iedereen. Afgelopen jaren is deze manier van handelen razend populair geworden met enkele succesvolle verhalen tot gevolg.

Waar moet je op letten?

In het vorige stuk noemden we het al even, de succesvolle verhalen van andere mensen. Dit succes is hen echter niet altijd zomaar komen aanwaaien wat veel mensen beweren. Om succesvol te handelen in bitcoin zul je je moeten verdiepen in de gehele cryptowereld. Maar waar moet je dan beginnen? Het allerbelangrijkste is om de bitcoin koers te volgen. Wat wil dit dan zeggen? Eigenlijk is het hetzelfde als de normale aandelen beurs. Verschillende soorten bitcoin kunnen stijgen en dalen in waarde. Door scherp in de gaten te houden wat de koers doet kun je hierop inspelen. Welke crypto bevat het potentieel om (hard) te stijgen in waarde? Maar ook welke crypto moet je op tijd verkopen om een groot verlies te voorkomen? Dit spelletje zul je constant moeten spelen om succesvol te kunnen zijn.

Ben jij klaar voor het aanschaffen van bitcoin?

In de vorige alinea’s hebben wij jou een beeld gegeven in hoe blockchain precies in elkaar zit. Denk jij klaar te zijn om de stap te zetten? Actief zijn binnen de cryptowereld is geen sprint maar een marathon. Het vereist een lange termijn visie met scherpe inzichten op de juiste momenten. Vanuit hieruit zul jij succesvol worden in de cryptowereld. Wij wensen jou in elk geval veel succes, maar wees voorzichtig!


 

Deel dit artikel

Lees ook

AZ – Ajax live kijken? Zo kun je kosteloos deze wedstrijd bekijken

De wedstrijd tussen AZ en Ajax staat voor de deur: vandaag om 16:45 uur nemen de nummer 4 en 5 van de Eredivisie het tegen elkaar op. Wil je de wedstr...

Met deze Odido aanbieding kun je aanzienlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee