De VakantieBieb-app is weer beschikbaar

Noud van Kruysbergen
0

vakantiebiebVoor iedereen – van jong tot oud – die het lek vindt om te lezen is er weer de gratis VakantieBieb-app in een Android-, iPhone- en iPad-versie. De e-books in de app zijn van 1 juni tot 31 augustus te lezen door zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. In voorgaande jaren maakten 345.000 mensen gebruik van de VakantieBieb en downloadden zij in totaal 2,5 miljoen e-books.

De geselecteerde boeken komen in de boekenkast in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor op vakantie. Kinderen en volwassenen met dyslexie kunnen een deel van de e-books (ePub-versie) in een aangepast lettertype lezen. Er zijn boeken voor alle leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar.

Omdat juni de maand van het spannende boek is, staan er nu al diverse spannende boeken voor volwassenen in de VakantieBieb, zoals ‘De aanslag’ van David Baldacci, de bestseller ‘Als padden schreeuwen’ van Lieneke  Dijkzeul, ‘In mijn bloed’ van Lisa Unger en ‘Drift’ van Marion Pauw.

Vanaf 1 juli voegt de Bibliotheek romans, taalgidsen en tijdschriften aan het pakket toe. Dan is het totale leespakket gratis en voor iedereen beschikbaar.

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er