De optimale pc – c’t 3/2022 is nu te lezen

Redactie
0


De optimale pc 2022

Door de komst van Windows 11 is het opeens de vraag of je pc nog wel goed genoeg is of misschien werd het toch al tijd om je hele pc eens te upgraden.

Met onze tips en bouwvoorstellen voor 2022 stel je de optimale pc voor jou wensen samen waar je nog lang plezier van zult hebben. In de nieuwe c’t 3/2022 lees je bovendien hoe je naar Windows 11 overstapt en wat de beste en handigste instellingen zijn.

Cloudproviders beloven flexibiliteit, snelle schaalbaarheid bij piekbelasting en lagere kosten. Wij vergeleken aanbieders en vertellen hoe je een eigen cloudserver het beste instelt.

En we hebben gekeken naar Arch Linux. Het installeren daarvan is niet eenvoudig, maar met onze handleiding wordt je beloond met een puur Linux-systeem.


 

c't magazine mei/2022

Deel dit artikel

Lees ook

Netflix reclame – advertenties bij Netflix in goedkoper abonnement

Netflix is in gesprek met verschillende aanbieders van video-advertenties. Moet je straks voor Netflix reclame of geen reclame betalen?

NVR NAS Synology DVA1622 – met AI voor gezichtsherkenning en meer

Synology heeft de DVA1622 aangekondigd. Op deze NVR NAS kun je tot 8 camera's aansluiten en via AI gezichtsherkenning en meer inzetten.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er