De optimale pc – c’t 3/2022 is nu te lezen

Redactie
0


De optimale pc 2022

Door de komst van Windows 11 is het opeens de vraag of je pc nog wel goed genoeg is of misschien werd het toch al tijd om je hele pc eens te upgraden.

Met onze tips en bouwvoorstellen voor 2022 stel je de optimale pc voor jou wensen samen waar je nog lang plezier van zult hebben. In de nieuwe c’t 3/2022 lees je bovendien hoe je naar Windows 11 overstapt en wat de beste en handigste instellingen zijn.

Cloudproviders beloven flexibiliteit, snelle schaalbaarheid bij piekbelasting en lagere kosten. Wij vergeleken aanbieders en vertellen hoe je een eigen cloudserver het beste instelt.

En we hebben gekeken naar Arch Linux. Het installeren daarvan is niet eenvoudig, maar met onze handleiding wordt je beloond met een puur Linux-systeem.


 

c't 04/2024

Deel dit artikel

Lees ook

Asus community event met onze lezers

Op woensdag 21 maart organiseerde Asus een event om hun nieuwe line-up van laptops te laten zien, waaronder de nieuwe Asus ZenBook Duo. Wij mochten ee...

Met deze Viaplay aanbieding kijk je met 20 procent korting naar o.a F1

Wil je graag met een leuke korting naar Formule 1, Premier League of Bundesliga voetbal kijken? Normaal gesproken kost dit 15,99 euro per maand, maar ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er