De optimale pc – c’t 3/2022 is nu te lezen

Redactie
0


De optimale pc 2022

Door de komst van Windows 11 is het opeens de vraag of je pc nog wel goed genoeg is of misschien werd het toch al tijd om je hele pc eens te upgraden.

Met onze tips en bouwvoorstellen voor 2022 stel je de optimale pc voor jou wensen samen waar je nog lang plezier van zult hebben. In de nieuwe c’t 3/2022 lees je bovendien hoe je naar Windows 11 overstapt en wat de beste en handigste instellingen zijn.

Cloudproviders beloven flexibiliteit, snelle schaalbaarheid bij piekbelasting en lagere kosten. Wij vergeleken aanbieders en vertellen hoe je een eigen cloudserver het beste instelt.

En we hebben gekeken naar Arch Linux. Het installeren daarvan is niet eenvoudig, maar met onze handleiding wordt je beloond met een puur Linux-systeem.


 

c't 05/2024

Deel dit artikel

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er