De optimale pc – c’t 3/2022 is nu te lezen

Redactie
0


De optimale pc 2022

Door de komst van Windows 11 is het opeens de vraag of je pc nog wel goed genoeg is of misschien werd het toch al tijd om je hele pc eens te upgraden.

Met onze tips en bouwvoorstellen voor 2022 stel je de optimale pc voor jou wensen samen waar je nog lang plezier van zult hebben. In de nieuwe c’t 3/2022 lees je bovendien hoe je naar Windows 11 overstapt en wat de beste en handigste instellingen zijn.

Cloudproviders beloven flexibiliteit, snelle schaalbaarheid bij piekbelasting en lagere kosten. Wij vergeleken aanbieders en vertellen hoe je een eigen cloudserver het beste instelt.

En we hebben gekeken naar Arch Linux. Het installeren daarvan is niet eenvoudig, maar met onze handleiding wordt je beloond met een puur Linux-systeem.


 

c't 06/2024

Deel dit artikel

Lees ook

Microsoft maakt Windows 11 installatie met een lokaal account lastiger

Microsoft maakt het steeds moeilijker om een installatie van Windows 11 met een lokaal account uit te voeren. Zo hebben zij nu een populaire manier om...

Medion kondigt de nieuwe SPRCHRGD 14 S1 Elite AI-laptop aan

Medion introduceert de SPRCHRGD 14 S1 Elite AI-laptop. Volgens de fabrikant biedt deze nieuwe AI-laptop geavanceerde functies dankzij een efficiënte Q...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er