De optimale pc – c’t 3/2022 is nu te lezen

Redactie
0


De optimale pc 2022

Door de komst van Windows 11 is het opeens de vraag of je pc nog wel goed genoeg is of misschien werd het toch al tijd om je hele pc eens te upgraden.

Met onze tips en bouwvoorstellen voor 2022 stel je de optimale pc voor jou wensen samen waar je nog lang plezier van zult hebben. In de nieuwe c’t 3/2022 lees je bovendien hoe je naar Windows 11 overstapt en wat de beste en handigste instellingen zijn.

Cloudproviders beloven flexibiliteit, snelle schaalbaarheid bij piekbelasting en lagere kosten. Wij vergeleken aanbieders en vertellen hoe je een eigen cloudserver het beste instelt.

En we hebben gekeken naar Arch Linux. Het installeren daarvan is niet eenvoudig, maar met onze handleiding wordt je beloond met een puur Linux-systeem.


 

c't magazine 4/2023

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuw Windows Insider Programma met Canary Channel

Het Windows Insider-programma van Microsoft heeft een nieuw kanaal erbij genaamd de Canary Channel. Door de release van dit nieuwe kanaal, hebben gebr...

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er