De NMi Group verzekert toekomst van certificering slimme apparaten

Elwin Hodžić
0

NMi Group kondigt met trots de transformerende overname van TrustCB aan, gespecialiseerd in cybersecurity. Deze strategische zet bevestigt de positie van NMi Group als vooraanstaande aanbieder van certificeringsdiensten voor de snel evoluerende wereld van digitaal geïntegreerde en slimme apparaten.

Wouter Slegers (CEO van TrustCB, links) en Yvo Jansen (CEO van NMi Group).

Wouter Slegers (CEO van TrustCB, links) en Yvo Jansen (CEO van NMi Group).

Versterking van cybersecurity normen

Als onderdeel van de NMi Group is TrustCB nu de exclusieve commerciële certificeringsinstantie voor de wereldwijd erkende Common Criteria-cyberveiligheidsnorm. TrustCB heeft expertise opgebouwd op het hoogste certificeringsniveau (EAL7) en zal een cruciale rol spelen in de ambitie van de NMi Group om een allesomvattende aanpak te bieden. Hierbij worden juridische metrologie en Common Criteria-normen geïntegreerd om de algehele betrouwbaarheid en integriteit van slimme industriële apparaten te waarborgen.

Focus op Internet of Things (IoT)

De overname onderstreept de deskundigheid van TrustCB bij het vertalen van Common Criteria-normen naar het domein van het Internet of Things (IoT). Met deze strategische zet intensiveert NMi Group haar toewijding aan “Measuring Tomorrow” door nauwkeurigheid in metingen te koppelen aan robuuste cyberveiligheidsnormen, vooral voor slimme industriële apparaten.

Leiderschap en toewijding aan kwaliteit

Yvo Jansen, CEO van NMi Group, benadrukt de waarde van de overname: “Door TrustCB te integreren, versterken we onze positie op het gebied van beveiliging voor slimme industriële apparaten. Door nauwkeurige metingen te koppelen aan robuuste cyberveiligheidsnormen, waarborgen we naleving van regelgeving en verbeteren we de algehele betrouwbaarheid van onze oplossingen.”

Wouter Slegers, CEO van TrustCB, voegt hieraan toe: “Samenwerken met NMi Group is een strategische stap om TrustCB als Common Criteria- en ‘dedicated scheme’-certificeringsbedrijf verder te versterken. In de praktijk verandert er niets: TrustCB blijft de vertrouwde, responsieve partner als certificeringspartner, waarbij precisie en beveiliging van slimme industriële apparaten voorop blijven staan.”

Mijlpaal in de strategie van NMi Group

Deze overname markeert een cruciale mijlpaal in de Build and Buy-strategie van NMi Group, waarmee zij hun positie als marktleider in ‘legal’ en toegepaste metrologiediensten voor slimme industriële apparaten versterken.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

AZ – Ajax live kijken? Zo kun je kosteloos deze wedstrijd bekijken

De wedstrijd tussen AZ en Ajax staat voor de deur: vandaag om 16:45 uur nemen de nummer 4 en 5 van de Eredivisie het tegen elkaar op. Wil je de wedstr...

Met deze Odido aanbieding kun je aanzienlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er