OHM2013: datum en lokatie Nederlandse hacking-bijeenkomst bekend

Redactie
0

Elke vier jaar organiseert de Nederlandse hackerscommunity een grote internationale bijeenkomst. De laatste was de HAR (Hacking at Random) te Vierhouten in 2009. Afgelopen weekend, aan het eind van het Eth0:2012 summer event, werden de datum en locatie van de opvolger van Hacking at Random bekendgemaakt. OHM – Observe. Hack. Make. zal van 31 juli tot 4 augustus 2013 worden georganiseerd in het Noord-Hollandse Geestmerambacht, zo’n 50 kilometer ten Noorden van Amsterdam.

Volgens de organisatie kan het niet mis gaan: “Na het overwegen van andere events, de weerstatistieken en een consult bij Eris, Het Vliegende Spaghettimonster, Bob en het Master Control Program wijzen de observaties uit dat 31 juli tot 4 augustus het meest optimaal zijn. Bovendien is het op 3 augustus 2013 55 jaar geleden dat de eerste telegrammen werden verzonden via de trans-Atlantische telegraafkabel. Omdat de 5 bestaat uit 3 segmenten (2 lijntjes en een boogje), 5+5 = 10, je daar de 3 nog aan moet toevoegen, kom je dan uit op 13, wat natuurlijk de 13 is van 2013. Dit is natuurlijk geen toeval en kan niet anders worden gezien dan als een indicatie dat de datum optimaal is.” Tja, als je het zo stelt lijkt het ons ook een uitgemaakte zaak.

Hoe dan ook is dit meteen ook het startsein voor het serieuzere voorbereidingswerk. Heb je de juiste skills en zin om mee te werken dan vind je in de wiki de teams die de verschillende organisatorische uitdagingen te lijf gaan. In oktober zal de Call for Participation starten. De gebruikelijke communicatiewegen mail, mailinglists, IRC en Twitter werken natuurlijk ook.

Deel dit artikel

Lees ook

Asus Z790 moederborden aangekondigd voor Intel 13th gen

Vandaag heeft Asus een uitgebreide reeks van nieuwe Intel Z790 moederborden aangekondigd in de ROG Maximus-, ROG Strix-, TUF Gaming- en Prime-productf...

Sans Institute viert 15 jaar online training

Ter gelegenheid van het 15-jarige jubileum van het SANS OnDemand online trainingsplatform is het platform herzien en heeft het een nieuw uiterlijk gek...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er