Database-rapporten in HTML 5

Redactie
0

Combit heeft onlangs de 20e release van report-generator List & Label uitgebracht. De software exporteert databaserapportages als PowerPoint-documenten of geeft ze weer via de nieuwe geïntegreerde HTML5-viewer. Ook is voor het programma een Nederlandse taalkit beschikbaar.

Naast deze vernieuwingen moet het programma nu barcodes volgens de norm ISO/IEC 15416 genereren – het hoogste en daarmee meest betrouwbare resultaat (‘A’) hetgeen vooral in de productie- en logistieke sector voordelen moet opleveren. Ook de XHTML-exporteerfunctie is herzien. In plaats van alle verslagen in een of twee kolommen boven elkaar te plaatsen, levert de huidige versie de resultaten in meerdere containers. Deze zijn onafhankelijk van elkaar weer te geven en ook met dashboards te combineren. Met de functie ‘Format Painter’ zijn complete rapporten met een klik aan een bepaald Corporate Design aan te passen.

Voor zogenaamde drilldowns, ofwel requests waarmee rapporten zijn te beperken tot bepaalde data, kan de software de filtervoorwaarden nu in de verzoektalen van de aangestuurde databases omzetten. Door elke selectie aan de verbonden database-engine door te geven, moeten drilldowns sneller worden afgehandeld dan met de interne routines (die data ongefilterd importeren).

De standaardversie van List & Label kost 650 euro excl. BTW; prijzen voor de Professional- en Enterprise-edities, die je op meerdere apparaten mag gebruiken en ook telefonische ondersteuning bevatten, beginnen netto bij 1200 euro. Mocht je het product eerst eens willen uitproberen, dan kun je ook eerst een gratis trial downloaden die 30 dagen geldig is.

Deel dit artikel

Lees ook

Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

De streamingdienst Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun Netflix-account delen met anderen. De streamingdienst accepteer...

AVM toont nieuwe FRITZ!-producten op het MWC in Barcelona

Op het MWC in Barcelona toont AVM nieuwe FRITZ!-producten voor thuisnetwerken via 5G, glasvezel, DSL en kabel.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er