Database-rapporten in HTML 5

Redactie
0

Combit heeft onlangs de 20e release van report-generator List & Label uitgebracht. De software exporteert databaserapportages als PowerPoint-documenten of geeft ze weer via de nieuwe geïntegreerde HTML5-viewer. Ook is voor het programma een Nederlandse taalkit beschikbaar.

Naast deze vernieuwingen moet het programma nu barcodes volgens de norm ISO/IEC 15416 genereren – het hoogste en daarmee meest betrouwbare resultaat (‘A’) hetgeen vooral in de productie- en logistieke sector voordelen moet opleveren. Ook de XHTML-exporteerfunctie is herzien. In plaats van alle verslagen in een of twee kolommen boven elkaar te plaatsen, levert de huidige versie de resultaten in meerdere containers. Deze zijn onafhankelijk van elkaar weer te geven en ook met dashboards te combineren. Met de functie ‘Format Painter’ zijn complete rapporten met een klik aan een bepaald Corporate Design aan te passen.

Voor zogenaamde drilldowns, ofwel requests waarmee rapporten zijn te beperken tot bepaalde data, kan de software de filtervoorwaarden nu in de verzoektalen van de aangestuurde databases omzetten. Door elke selectie aan de verbonden database-engine door te geven, moeten drilldowns sneller worden afgehandeld dan met de interne routines (die data ongefilterd importeren).

De standaardversie van List & Label kost 650 euro excl. BTW; prijzen voor de Professional- en Enterprise-edities, die je op meerdere apparaten mag gebruiken en ook telefonische ondersteuning bevatten, beginnen netto bij 1200 euro. Mocht je het product eerst eens willen uitproberen, dan kun je ook eerst een gratis trial downloaden die 30 dagen geldig is.

Deel dit artikel

Lees ook

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

Hackers misbruiken o.a. Hyper-V beveiligingslekken in Windows

Momenteel maken hackers gebruik van twee beveiligingslekken in verschillende versies van Windows en Windows Server. Daarnaast zijn nog twee andere kwe...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er