c’t Monday: knallend 2013 in met een Synology DiskStation 213-NAS

Redactie
0

Inhoudsopgave

Deelname is gesloten. Houd onze site in de gaten voor de volgende prijsvraag.

Winnaar(s)

De oplossing was ergonomie. Winnaar van de Synology DiskStation 213-NAS is Sander Goudswaard uit Zeeland. We wensen hem veel plezier met zijn nieuwe aanwinst.

Wat moet je doen?

Win deze week naar aanleiding van ons 15-jarig bestaan een NAS-server van Synology: de DiskStation 213 ter waarde van 268 euro! De opdracht is simpel: los de puzzel hieronder op en mail het antwoord naar prijsvraag@ct.nl o.v.v.  “prijsvraag c’t Monday 31 december”. Deze actie loopt tot zondag 6 januari 17:00 uur.  Maandag 7 januari maken we de winnaar bekend! De komende weken zijn er nog veel meer toffe prijzen te winnen.  Hou onze website daarom goed in de gaten en volg ons op Twitter.

De prijs

Synology heeft met de DS213 een mooie zakelijke NAS-server gemaakt. Met de DiskStation Manager kun je het apparaat bijvoorbeeld gebruiken als mail-, ftp-, web-, VPN- en mediaserver. Je kunt eenvoudig data back-uppen naar een andere DiskStation, een rsync-server of een externe harde schijf. Met de zogeheten Cloud Station kun je de NAS synchroniseren met verschillende netwerkclients.

Deel dit artikel

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er