c’t Monday: knallend 2013 in met een Synology DiskStation 213-NAS

Redactie
0

Inhoudsopgave

Deelname is gesloten. Houd onze site in de gaten voor de volgende prijsvraag.

Winnaar(s)

De oplossing was ergonomie. Winnaar van de Synology DiskStation 213-NAS is Sander Goudswaard uit Zeeland. We wensen hem veel plezier met zijn nieuwe aanwinst.

Wat moet je doen?

Win deze week naar aanleiding van ons 15-jarig bestaan een NAS-server van Synology: de DiskStation 213 ter waarde van 268 euro! De opdracht is simpel: los de puzzel hieronder op en mail het antwoord naar prijsvraag@ct.nl o.v.v.  “prijsvraag c’t Monday 31 december”. Deze actie loopt tot zondag 6 januari 17:00 uur.  Maandag 7 januari maken we de winnaar bekend! De komende weken zijn er nog veel meer toffe prijzen te winnen.  Hou onze website daarom goed in de gaten en volg ons op Twitter.

De prijs

Synology heeft met de DS213 een mooie zakelijke NAS-server gemaakt. Met de DiskStation Manager kun je het apparaat bijvoorbeeld gebruiken als mail-, ftp-, web-, VPN- en mediaserver. Je kunt eenvoudig data back-uppen naar een andere DiskStation, een rsync-server of een externe harde schijf. Met de zogeheten Cloud Station kun je de NAS synchroniseren met verschillende netwerkclients.

Deel dit artikel

Lees ook

Geef c’t cadeau

Door de drukte van de afgelopen weken kan het zijn dat je nog geen tijd hebt gehad om een leuk cadeau voor Sinterklaas te kopen.

GIGABYTE presenteert G262 High Performance servers.

GIGABYTE kondigde twee nieuwe HPC-servers met ingebouwde accelerators aan, de GIGABYTE G262-ZO0 voor de AMD Instinct™ MI200 accelerator en de G262-IR0...

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er