c’t Monday: Win een Lexmark OfficeEdge Pro5500

Redactie
0

Win een Lexmark OfficeEdge Pro 5500!

Deelname is gesloten. Houd onze site in de gaten voor de volgende prijsvraag.

Winnaars

De winnaar van de Lexmark OfficeEdge PRo5500 is bekend. Uit de 11 inzendingen hebben we V. Vermeij gekozen als prijswinnaar.  Van harte gefeliciteerd met deze prachtige printer. Hij wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Wat moet je doen?

Naar aanleiding van ons 15-jarig bestaan kun je deze week een multifunctionele Lexmark-printer winnen: de OfficeEdge Pro 5500 ter waarde van 400 euro. Wil jij deze fantastische printer winnen, beschrijf dan in maximaal 200 woorden waarom je je oude printer weg wilt doen en hij plaats moet maken voor deze Lexmark! Mail dit naar [email protected] onder vermelding van  “prijsvraag c’t Monday 19 november” en je adresgegevens. Deze actie loopt tot zondag 25 november 17:00 uur.  Maandag 26 november maken we de winnaar bekend!

De komende weken zijn er nog veel meer toffe prijzen te winnen.  Hou onze website daarom goed in de gaten en volg ons op Twitter.

Onze review

De Pro 5500 van Lexmark is met fax, automatische documentinvoer en netwerkfuncties een complete allrounder. Op de voorkant vind je een usb-aansluiting en een slot voor geheugenkaarten (SD, MS, xD en MMC). De bediening via het 11cm-touchdisplay is overzichtelijk. De papierlade aan de voorkant biedt ruimte voor 300 vel. Telkens als je hem opentrekt, vraagt de printer of het formaat dan wel de soort papier is gewijzigd.

De printer deed er ruim vier minuten over om de cover van c’t 7-8/2012 op normaal papier tien keer in de beste kleurkwaliteit te kopiëren. De kleuren waren daarbij duidelijk sprankelender dan in de standaardinstelling. Dat bleek vooral uit het gezicht van de dame. Alleen de middentonen waren relatief donker. Op fotopapier viel het wat tegen. De achtergrond was mooi blauw, maar er waren ook rasters te zien. In normaal zwart-wit duurde het kopiëren 1:16 minuut.

Met de gratis app Lexmark Mobile Printing (voor iOS en Android) kun je pdf’s en afbeeldingen van een tablet of smartphone naar de printer sturen om af te drukken. Ook kun je via het clipboard notities printen. De afdrukkosten van Lexmark-cartridges zijn vergeleken met merken als Canon, Epson en HP aan de hoge kant, maar de XL-patronen zijn relatief goedkoper. Mocht de papierlade te snel leeg zijn, dan kun je een extra lade aanschaffen voor 550 vel. Afmetingen (h × b × d): 300 × 500 × 427 mm.

Deel dit artikel

Lees ook

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

Hackers misbruiken o.a. Hyper-V beveiligingslekken in Windows

Momenteel maken hackers gebruik van twee beveiligingslekken in verschillende versies van Windows en Windows Server. Daarnaast zijn nog twee andere kwe...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er
Roos
Lezer
Roos

Hey! 🙂

Is er al bekend wie de winnaar is? 🙂 Heb gister mijn inzending (filmpje) ingestuurd!

Xx Roos