c’t Monday: Win een Cooler Master Cosmos II

Redactie
0

Inhoudsopgave

Cooler Master Cosmos II

Deelname is gesloten. Houd onze site in de gaten voor de volgende prijsvraag.

Winnaars

De winnaar van Cooler Master Cosmos II is bekend. Van de 19 inzendingen vonden wij die van H. Strietman het best.  Van harte gefeliciteerd met deze systeemkast. Hij wordt zo spoedig mogelijk verzonden. F. Schonenberg kan bovendien uitzien naar een fraaie Cooler Master Storm Sirus t.w.v. 120 euro voor zijn zoon.

Prijsvraag

Naar aanleiding van ons 15-jarig bestaan kun je deze week een vette Ultra Tower-behuizing winnen: de Cooler Master Cosmos II ter waarde van 350 euro.

Onze review

Deze Ultra Tower van Cooler Master is groot en zwaar genoeg om een blijvende indruk achter te laten. Wie voor het eerst oog in oog staat met deze gigantische kast van geborsteld aluminium en staal is direct onder de indruk. Al was het maar vanwege de grootte van 344 x 704 x 664 mm  (b x h x d) en het gewicht van 22 kilo.

De geïsoleerde dubbelwandige zijpanelen zwaaien met één druk op de knop open als een autodeur en zijn makkelijk uit de scharnieren te lichten. De luxueuze kast is verdeeld in twee gescheiden compartimenten en aan alle kanten voorzien van ruime kabeldoorgangen. In het onderste deel zit een via de achterzijde toegankelijke ruimte voor de voeding en is plaats voor zes 3,5″-harddisks. In het bovenste gedeelte komt het moederbord (10 expansion slots) plus een drivebay voor nog eens 5 harddisks en twee wisselframes voor harde schijven. Daarboven zitten nog drie 5,25″-bays. Alle harde schijven, behalve die in de wisselframes, zijn dwars gemonteerd. Alle drives worden schroefloos gemonteerd, wat lekker snel werkt. De maximale hoogte voor de cpu-cooler is 190 mm en de maximale lengte voor de grafische kaart(en) is 385 mm, ruim genoeg dus.

Het bedieningspanel aan de bovenkant met de frontaansluitingen en de knoppen voor power, reset en het aansturen van de diverse kastventilatoren (3 standen) is weggewerkt onder een verschuifbare ‘motorkap’. De 5,25 bays zitten achter een tweede schuif aan de voorkant. De Cosmos II is de grootste en meest luxueuze pc-kast die we tot nu toe hebben gezien. De afwerking is bijzonder goed en hij is erg prettig in het gebruik, alleen moet je hopen dat je voedingskabels lang genoeg zijn voor zo’n grote kast. De vraag is natuurlijk wel voor wie zo’n kast nou eigenlijk bedoeld is…

Wat moet je doen?

Zoals je hierboven kunt lezen, sloten wij onze review af met een open eind. Wil jij deze Cosmos II winnen, beschrijf dan in maximaal 200 woorden waarom jij deze luxe behuizing wilt winnen en wat je ermee gaat doen! Mail dit naar [email protected] onder vermelding van  “prijsvraag c’t Monday 12 november”. Deze actie loopt tot zondag 18 november 17:00 uur.  Maandag 19 november maken we de winnaar bekend!

De komende weken zijn er nog veel meer toffe prijzen te winnen.  Hou onze website daarom goed in de gaten en volg ons op Twitter.

Deel dit artikel

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er
Dirk
Lezer
Dirk

“Maandag 19 november maken we de winnaar bekend!”

Waar worden de winnaars bekend gemaakt ? Ik vind het nergens terug .

Patrick Smits
Lezer
Patrick Smits

Hoi Dirk,

De winnaars worden zowel via Twitter als in de prijsvraag zelf bekend gemaakt. Zie bovenaan dit bericht.