c’t Monday: win een barebone Shuttle SZ77R5!

Redactie
0

Inhoudsopgave

Deelname is gesloten. Houd onze site in de gaten voor de volgende prijsvraag.

Winnaars

De winnaar van de barebone is bekend. Uit de vele leuke gedichten hebben we P. Van den Heuvel gekozen als prijswinnaar.  Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs! Hij wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Wat moet je doen?

Op de redactie waren we aan het verzinnen,

Wat we onze lezers deze week zouden laten winnen.

En in een week waarin we volop dichten,

Moeten we de prijsvraag hierop natuurlijk richten

Onze keus viel op een zwarte doos

Maar qua onderdelen was daar nog wat mee loos

Je kunt er je eigen pc van bouwen

Waardoor je daarna nooit meer met een kast hoeft te sjouwen.

Wil jij deze barebone dus winnen, schrijf dan in een origineel Sinterklaasgedicht waarom jij hiervoor het meest in aanmerking komt. Het resultaat gooi je op de mail naar [email protected]. Leuk, maar geen must is een tweet aan @ct_magazine met iets als “Ik maak graag kans op de barebone van Shuttle. #ctmonday”

Deze actie loopt tot zondag 9 december 17:00 uur.  Maandag 10 december maken we de winnaar bekend! De komende weken zijn er nog veel meer toffe prijzen te winnen.  Hou onze website daarom goed in de gaten en volg ons op Twitter.

De prijs

Met dezeShuttle SZ77R5 heb je dankzij het mini-ATX moederbord met Intel Z77 Express-chipset een prima basis voor een multimedia- of gamesysteem.  In de kleine kast past zelfs een dual-slot grafische kaart en maximaal 32 GB aan werkgeheugen. Daarnaast zijn er vier USB 3.0- en zes USB 2.0-poorten aanwezig. Uitbreiden via een PCI-E x16 – en een PCI-E x4-slot en twee Mini-PCI Express-slots behoort tot de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Lees ook

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

20 jaar Fritzbox: een blik op zowel het verleden als de toekomst

De rode routers hebben zowel in Duitsland als Nederland een aanzienlijke niche veroverd en hebben een loyale schare fans. We kijken in dit artikel nie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er
B. van de Laar
Lezer
B. van de Laar

Ik heb geen twitter en wil daar ook in de toekomst geen gebruik van maken. Ik wil toch kans maken op jullie prijzen, zeker omdat ik al jaren abonnee ben.
Wat nu?

Patrick Smits
Lezer
Patrick Smits

Zoals in het bericht staat vermeld,
moet het gedicht aan [email protected] worden verteld.
De tweet is zeker geen must,
dus maak je daarover niet ongerust.