c’t Monday: Win een 120 GB SSD van PNY [updated]

Redactie
0

c't monday

Deelname is gesloten. Houd onze site in de gaten voor de volgende prijsvraag.

Winnaar van de 120 GB 2,5″ SSD van PNY is geworden de heer F. Capiau uit Schorisse, België. Wij willen hem bij deze van harte feliciteren met deze snelle ssd. Veel plezier ermee.

Prijsvraag

Naar aanleiding van ons 15-jarig bestaan kun je deze week een ssd winnen: de PNY XLR8. Deze 120 GB ssd van PNY heeft een maximale leessnelheid van 500 MB/s en schrijfsnelheid tot 450 MB/s. Met deze ssd kun je de snelheid van je pc voor foto- en videobewerking, gamen of normale dagelijkse kantoortaken een flinke boost geven. Deze ssd is uiteraard compatibel met Linux, Windows 120 GB SSD PNY XLR8en Mac OS X en krijgt van PNY een garantie van 3 jaa.

Wat moet je doen?

De opdracht is simpel: los de volgende puzzel op en mail het antwoord naar [email protected] o.v.v.  “prijsvraag c’t Monday 5 november”. Deze actie loopt tot zondag 11 november 17:00 uur.  Maandag 12 november maken we de winnaar bekend!

De komende weken zijn er nog veel meer toffe prijzen te winnen.  Hou onze website daarom goed in de gaten en volg ons op Twitter.

Klik op de puzzel om hem te vergroten.

Deel dit artikel

Lees ook

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er