Computex 2019: Nieuwe producten van Zotac

Daniel Dupré
0

Volgende week barst de Computex weer los, de jaarlijkse technologiebeurs in Taiwan. Zoals gebruikelijk zullen er talloze fabrikanten hun nieuwe producten introduceren. Hardware producent Zotac, vooral bekend van de Zbox mini-pc’s en grafische kaarten, heeft al een klein voorproefje gegeven van zijn line-up.

De nieuwste telg in hun minicomputers is de Zbox Edge, die maar 32 millimeter hoog is en geschikt is om maximaal een Intel Core-cpu in te plaatsen.

zotac mini pcs

(Bron: Zotac)

Daarnaast introduceert het bedrijf ook een serie pc’s voor de professionele markt, de Zbox Mini Creator-pc’s, een serie workstations met een ultra small formfactor met Nvidia Quadro of GeForce RTX grafische kaarten.

zotac gaming

(Bron: Zotac)

Ook heeft Zotac zijn VR GO rugzak-pc vernieuwd. Deze mobiele pc’s zijn bedoeld om te gebruiken in combinatie met een VR-headset en je bewegingsvrijheid te geven zonder aan kabels vast te zitten die door de kamer naar je pc gaan. De VR GO 3.0 heeft een Intel Core-cpu uit de negende generatie en een Nvidia GeForce RTX grafisch kaart.

zotac low profile graphis

(Bron: Zotac)

Bovendien brengt Zotac een nieuwe serie gaming mini-pc’s uit, ook weer met 9-gen Intel Core-cpu’s en GeForce RTX-kaarten. Wat grafische kaarten betreft is er ook nieuws, Zotac brengt enkele nieuwe RTX-versies uit, een low-profile kaart voor kleine behuizingen en de GeForce RTX 2080 Ti ArcticStorm, een grafische kaart met waterkoeling die op de Computex 2019 zijn debuut maakt.

 

Meer hardware nieuws lees je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er