Call for Papers voor WeAreDevelopers World Congress 2020

Noud van Kruysbergen
0

Het WeAreDevelopers World Congress vindt plaats op 28 en 29 mei in Berlijn. Daar wordt een brede dwarsdoorsnede van de belangrijkste developer-onderwerpen geboden.

Sinds kort is het mogelijk om een lezing of workshop op de volgende versie van het WeAreDevelopers World Congress te geven. Het evenement vindt weer plaats op 28 en 29 mei 2020 in CityCube in Berlin, net als vorig jaar, toen de conferentie ongeveer 8000 deelnemers verwelkomde. De inschrijftermijn voor voordrachten en workshops eindigt 15 januari 2020.

Er zijn drie voordrachtformaten: Lightning Sessions van 15 minuten lang en conventionele voordrachten met een duur van 30 of 45 Minuten. De conferentietaal is Engels. De precieze eisen voor aanmelding staan op de website voor de Call for Papers. Het congres behandelt een breed spectrum aan programmeerplatforms en -talen als Java, .NET, C#, Python JavaScript en PHP, webframeworks als Angular, React, Ruby on Rails en Django en Tools als Jenkins, Docker, Kubernetes en TensorFlow. In principe wil de organisatie de belangrijkste gebieden van software-ontwikkeling afdekken, zoals front-end, back-end, software-architectuur, DevOps, testing en security, maar ook trends als kunstmatige intelligentie, mobility, cloud, robotics, blockchain en IoT.

Grootste developer-evenement

De organisatie van het vermoedelijk wereldwijd grootste evenement voor software-ontwikkelaars is de start-up WeAreDevelopers, wat voornamelijk een vacaturebank voor ontwikkelaars en bedrijven is. Voor volgend jaar rekent de organisatie op 10.000 deelnemers. Die moeten kunnen kiezen uit zo’n 250 sessies op tien verschillende podia en meer dan 80 workshops en tientallen interactieve formaten.

 

Meer maker-nieuws vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Maak kinderen bewust van de gevaren van internet met HackShield

De kinderen van nu groeien op met internet als iets vanzelfsprekends. Maar net zoals ze bij het leren fietsten rekening moeten leren houden met allerl...

CoderDojo organiseert landelijke community-dag

CoderDojo is al een aantal jaren bezig met het opzetten van lokale clubs om jongeren aan het programmeren te krijgen. Er komt nu een dag om de vrijwil...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er