Black Friday: Samsung Deals 2022

Elwin Hodžić
0

Black Friday begint officieel pas op 25 november maar bij Samsung vliegen de aanbiedingen je nu al om de oren! In dit artikel zetten we de beste Black Friday 2022 Samsung Deals voor je op een rijtje.

Black Friday 2022 Samsung Deals

De beste Black Friday Samsung Deals 2022

Ieder jaar tijdens Black Friday kun je profiteren van de beste deals van het jaar. Gelukkig hoef je hier niet op te wachten bij Samsung, want hun Black Friday deals zijn nu al te bestellen. In dit artikel hebben we de beste deals voor je uitgezocht. Deze deals zijn geldig tot en met 28 november, maar wees wel op tijd want op = op!

Bekijk alle Black Friday deals van Samsung

Monitoren

Samsung 34 inch WQHD Curved Monitor CH890

De Samsung 34 inch WQHD Curved Monitor CH890 heeft een schermresolutie van 3440×1440, wat neer komt op 2,5 keer de pixeldichtheid van Full HD waarmee je gegarandeerd ultrascherpe beelden hebt. Je ziet direct meer details en hebt een compleet overzicht van grote webpagina’s en documenten zonder te scrollen of te zoomen.

Tijdens de Black Friday-periode is het extra aantrekkelijk om deze monitor te kopen. Tot en met 28 november krijg je namelijk 80 euro voordeel op deze Samsung 34 inch monitor!

Bekijk de Samsung 34 inch WQHD Curved Monitor CH890-aanbieding

Samsung 32 inch UHD Smart Monitor M7

De Samsung 32 inch Smart Monitor M7 is een handige monitor die je kan gebruiken voor het thuiswerken, gamen of om eventjes lekker weg te dwalen in een Netflix serie. Deze monitor is voorzien van een aantal geïntegreerde apps zoals Netflix. Deze monitor is dus een combinatie van een soort smart tv en monitor. Dit geeft bovendien direct een strakke look aan jouw bureau.

front Black

Tijdens de Black Friday-periode is het extra aantrekkelijk om deze monitor te kopen. Tot en met 28 november krijg je namelijk 80 euro voordeel op deze Samsung 32 inch monitor!

Bekijk de Samsung 32″ UHD Smart Monitor M7-aanbieding

Laptops

Samsung Galaxy Book2 Pro 360

De Samsung Galaxy Book2 Pro 360 is een krachtige 2-in-1-laptop die beschikt over een 15.6-inch-Full HD-SuperAMOLED- display. Bovendien biedt het display ook de mogelijkheid om de laptop met je vingers of de meegeleverde S Pen te bedienen. Je kunt het scherm van de laptop zelfs helemaal dubbelvouwen zodat je een soort tablet krijgt.

De Galaxy Book2 Pro 360 draait op Windows 11 en wordt aangedreven door een 12e generatie Intel Core i7-processor in combinatie met 16 GB werkgeheugen. Daarnaast beschikt de laptop over 512 GB opslaggeheugen.

-

Tijdens de Black Friday-periode is het extra aantrekkelijk om deze monitor te kopen. Tot en met 28 november krijg je namelijk 150 euro voordeel op deze Samsung laptop!

Bekijk de Samsung Galaxy Book2 Pro 360 aanbieding

Samsung Galaxy Book2 360

De Samsung Galaxy Book2 360 is een dunne en lichtgewicht 2-in-1-laptop net als het Pro-model. Dit model is voorzien van een 13.3-inch-FullHD-OLED-display wat ervoor zorgt dat alles haarscherp wordt weergegeven. Ook dit model beschikt dus net als het Pro-model over een touchscreen, waarbij deze laptop dus ook dichtgeklapt kan worden en gebruikt als een soort tablet.

De Galaxy Book2 360 draait op Windows 11 en wordt aangedreven door een 12e generatie Intel Core i5 processor in combinatie met 8 GB werkgeheugen. Verder heeft de laptop 256 GB aan opslaggeheugen. Er is een mogelijkheid om dit uit te breiden door middel van een microSD-kaart van maximaal 1 TB.

MS

Tijdens de Black Friday-periode is het extra aantrekkelijk om deze monitor te kopen. Tot en met 28 november krijg je namelijk 150 euro voordeel op deze Samsung laptop!

Bekijk de Samsung Galaxy Book2 Pro aanbieding

Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold4

Altijd al een zo groot mogelijke smartphone willen hebben? Dan is de Samsung Galaxy Z Fold 4 wellicht wel wat voor jou. Op het eerste gezicht lijkt de Fold4 op een normale telefoon maar je kan het toestel openvouwen waardoor je een enorm 7,6 inch-scherm tot je beschikking krijgt waar je uitstekend op kunt multitasken.

De Z Fold4 draait op een Snapdragon 8 Gen 1+ chip, die zowel razendsnel als erg zuinig is. Ook beschikt dit toestel over dezelfde camera’s als op de Galaxy S22. Hierdoor kan je zeer zeker mooie foto’s maken.

We zien verschillende Galaxy Z Fold4-toestellen in de kleuren Graygreen, Beige en Phantom Black (twee per kleur). Voor iedere kleur zien we één vooraanzicht van een toestel met het coverscherm met daarop een kleurrijke, lintachtige achtergrond. Het voorste toestel is volledig zichtbaar en bedekt het toestel erachter voor een deel. Het achterste toestel draait rond om de kleur van de achterkant en de achtercamera's weer te geven. De S Pen Fold Edition leunt tegen het model in de kleur Greygreen aan. Disclaimer: Afbeelding gesimuleerd. De S Pen Fold Edition is apart verkrijgbaar en is alleen compatibel met de Galaxy Z Fold4 en de Galaxy Z Fold3.

Tot en met 4 december krijg je 150 euro voordeel op de Samsung Galaxy Z Fold4!

Bekijk de Samsung Fold4-aanbieding

Samsung Galaxy Z Flip4

Wil je wel een groot scherm maar geen grote telefoon? Dan is de Samsung Galaxy Z Flip4 wel misschien wat voor jou. Dit compacte toestel past in vrijwel alle broekzakken. Het toestel kan je openklappen waardoor je een 6,7 inch oled scherm met mooie kleuren en een hoog contrast krijgt.

Aan de buitenkant van de Samsung Galaxy Z Flip4 zit trouwens een kleine tweede scherm. Hierop ontvang je je notificaties en kun je de tijd af lezen. 

Four folded Galaxy Z Flip4 devices stand in a tight row, each angled to the right to show the front and side view. From left to right: Bora Purple, Graphite, Pink Gold, and Blue.

Tot en met 4 december krijg je tijdens de Black Friday-periode 100 euro voordeel bij de aanschaf van een Samsung Galaxy Z Flip4!

Bekijk de Samsung Flip4-aanbieding

Nog meer Black Friday Deals bij Samsung

Niet alleen de bovengenoemde producten zijn bij Samsung extra laag geprijsd tijdens de Black Friday-periode. 

Zo kun je bijvoorbeeld ook de Cinematic Q-series soundbar HW-Q600B aanschaffen voor 299 euro in plaats van 549 euro of de nieuwe Samsung Galaxy Watch5 BT 44mm van 279 euro voor 259 euro!

Daarnaast geniet je van een wel heel bijzondere actie. Als je bij Samsung drie deelnemende producten tegelijk koopt, krijg je 10 procent voordeel op de totaalprijs. Bij twee artikelen is dat 5 procent.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er